ZeRoX- Posted November 13, 2005 Report Share Posted November 13, 2005 kaze se "Smaras za ceo kontigent medalja sssr na olimpijskim igrama" ← hmm ocekivao sam da kazes smaras kao Fata :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vladica Posted November 13, 2005 Report Share Posted November 13, 2005 znas, samo se pravis lud al ako bas neces da shvatis... da te podsetim: i ti si igrao puno, maltene svo slobodno vreme... 5 sati minimum i tako danima... jesi bio najbolji ali si se zrtvovao do kraja :) tebi idol mozda nije bio madfrog, ali si slajfao na hemana, insomniu, tillermana, grubija i slicne jos uvek ne vidis slicnost? ← hmmm gresis igrao jesam mnogo ali nisam drkao ninakoga znao sam ih sve i znao sam kakvi su likovi neki od njih a kakvi su idioti .... a to da li su na mene neki drkali je vec nesto drugo :) Quote Ma Pusite Ga KraLjU Vladici Ekekekke :D :P : Link to comment Share on other sites More sharing options...
xWooLf Posted November 13, 2005 Report Share Posted November 13, 2005 ha ha ha ha ko li je to drkao na tebe ja sam samo bio realan :) a to nema veze sa wannabe forama, jer nikad nisam ni igrao wc3 toliko, da bi se poistovecivao sa boljima od sebe... ali ono od nasih igracha.. bio si istaknutiji i najlakse je bilo kopajuci po netu da se nadje po neki rep ... razor , axe i ovi ostali nisu upadali u ochi zeroxe... JEL' TE PITAO NEKO NESTO? idi tamo kod vuchica i tome grobara da trazis autogram, nemoj da me smaras ovde i trolujes mi postove! ma... samo opusteno Quote ONE & ONLY: XWOLF Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vladica Posted November 13, 2005 Report Share Posted November 13, 2005 ha ha ha ha ko li je to drkao na tebe ja sam samo bio realan :) a to nema veze sa wannabe forama, jer nikad nisam ni igrao wc3 toliko, da bi se poistovecivao sa boljima od sebe... ali ono od nasih igracha.. bio si istaknutiji i najlakse je bilo kopajuci po netu da se nadje po neki rep ... razor , axe i ovi ostali nisu upadali u ochi zeroxe... JEL' TE PITAO NEKO NESTO? idi tamo kod vuchica i tome grobara da trazis autogram, nemoj da me smaras ovde i trolujes mi postove! ma... samo opusteno ← hmmm verovatno ima razlog zasto sam bio najistaknutiji mozda zato sto sam jedini srpski igrac koji je ikad igrao wc3l.... ali mozda i nije... Quote Ma Pusite Ga KraLjU Vladici Ekekekke :D :P : Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted November 13, 2005 Report Share Posted November 13, 2005 hmmm verovatno ima razlog zasto sam bio najistaknutiji mozda zato sto sam jedini srpski igrac koji je ikad igrao wc3l.... ali mozda i nije... ← odigrao si jedan mech i puko, big deal Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vladica Posted November 14, 2005 Report Share Posted November 14, 2005 odigrao si jedan mech i puko, big deal ← u wc3l-u sam ja odigrao malo vise od toga :)) Quote Ma Pusite Ga KraLjU Vladici Ekekekke :D :P : Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted November 14, 2005 Report Share Posted November 14, 2005 jedan mech, ne teraj me da kopam po arhivi na wc3l sajtu koju sam ja btw radio dok sam bio admin. Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vladica Posted November 14, 2005 Report Share Posted November 14, 2005 jedan mech, ne teraj me da kopam po arhivi na wc3l sajtu koju sam ja btw radio dok sam bio admin. ← kopaj ubedjen sam da sam odigrao vise od 1 partije :) btw igrao sam i qualy za uT) i btw koje sam ja to lige sve igrao ona za ocranu ako nisu bile wc3l secam se da sam igrao dosta za njih.. Quote Ma Pusite Ga KraLjU Vladici Ekekekke :D :P : Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeRoX- Posted November 14, 2005 Report Share Posted November 14, 2005 zeroxe... JEL' TE PITAO NEKO NESTO? idi tamo kod vuchica i tome grobara da trazis autogram, nemoj da me smaras ovde i trolujes mi postove! ma... samo opusteno ← o ovome i pricam...retard si i ne znam coveka koji te cni na forumu... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dušan_ Posted November 14, 2005 Report Share Posted November 14, 2005 Ajde jbt nemojte se svadjati nego kachite sastav o madfrog-u : ) Quote Mehaničke karakteristike dobijene ispitivanjem mašinskih delova izrađenih od nehomogenih materijala pod dejstvom statičke zatežuće sile približno odgovaraju mehaničkim karakteristikama standardne epruvete. Link to comment Share on other sites More sharing options...
xWooLf Posted November 14, 2005 Report Share Posted November 14, 2005 quote: o ovome i pricam...retard si i ne znam coveka koji te cni na forumu... SAY WHO? covek koji je popio ban zbog dugackog jezika :D na ovom forumu cenim jedino sto mi kazu highly, rista, vladica, sharky i tako ti... sto se tiche ostalih, citiracu Boru Corbu: "prodane duse mogu da mi puse" :D Quote ONE & ONLY: XWOLF Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted November 14, 2005 Report Share Posted November 14, 2005 kopaj ubedjen sam da sam odigrao vise od 1 partije :) btw igrao sam i qualy za uT) i btw koje sam ja to lige sve igrao ona za ocranu ako nisu bile wc3l secam se da sam igrao dosta za njih.. ← za ocranu nisi odigrao nijedan,za uT jesi jedan vs rS-a. A poshto si tvrdoglav, ako iskopam link, ti deinstalirash wc3,mirc, i ne pojavljujesh se vishe na turnirima/bnetu i ruru ikada,moze? Poshto sam u ovo shto pricham siguran 100%, red je onda da napravimo malu opkladu, kako bi ti prestao da lazes. Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vladica Posted November 14, 2005 Report Share Posted November 14, 2005 za ocranu nisi odigrao nijedan,za uT jesi jedan vs rS-a. A poshto si tvrdoglav, ako iskopam link, ti deinstalirash wc3,mirc, i ne pojavljujesh se vishe na turnirima/bnetu i ruru ikada,moze? Poshto sam u ovo shto pricham siguran 100%, red je onda da napravimo malu opkladu, kako bi ti prestao da lazes. ← who WILL PLAY THE LEGENDS OF WARCRAFT HAZEEM AND HEMAN WINER IS MASTER OF THE WORLD AND LOSER UNINSTALLS WARCRAFT MIRC AND ALL hmm how good are u on scale 1-10 we being 10 :) hehehe taj rad :) Quote Ma Pusite Ga KraLjU Vladici Ekekekke :D :P : Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snou Posted November 14, 2005 Report Share Posted November 14, 2005 vladice nauci engleski :) i prestani da lazes :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted November 14, 2005 Report Share Posted November 14, 2005 ja sam mrtav ozbiljan, ne izbegavaj pitanje. Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chobo_Freeman Posted November 14, 2005 Report Share Posted November 14, 2005 Ajde jbt nemojte se svadjati nego kachite sastav o madfrog-u : ) ← Taj sastav ne postoji,i nemoj da smarash!Nije pisano nista o madfrogu vec je spomenut tako da ono omracili ste...ako nemash nista pametno da kazes stfu! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dušan_ Posted November 14, 2005 Report Share Posted November 14, 2005 Taj sastav ne postoji,i nemoj da smarash!Nije pisano nista o madfrogu vec je spomenut tako da ono omracili ste...ako nemash nista pametno da kazes stfu! ← Ajde dobro........... Quote Mehaničke karakteristike dobijene ispitivanjem mašinskih delova izrađenih od nehomogenih materijala pod dejstvom statičke zatežuće sile približno odgovaraju mehaničkim karakteristikama standardne epruvete. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted November 14, 2005 Report Share Posted November 14, 2005 Taj sastav ne postoji,i nemoj da smarash!Nije pisano nista o madfrogu vec je spomenut tako da ono omracili ste...ako nemash nista pametno da kazes stfu! ← Nego, kad ce taj sastav o kome svi prichaju? Opklada ftw! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chobo_Freeman Posted November 14, 2005 Report Share Posted November 14, 2005 Nego, kad ce taj sastav o kome svi prichaju? Opklada ftw! ← Sisaj karu zeleni Green: "evo tata tu sam ispred Vuka" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vladica Posted November 14, 2005 Report Share Posted November 14, 2005 ja sam mrtav ozbiljan, ne izbegavaj pitanje. ← kopaj sigurno sam vise odigrao :P Quote Ma Pusite Ga KraLjU Vladici Ekekekke :D :P : Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted November 14, 2005 Report Share Posted November 14, 2005 kopaj sigurno sam vise odigrao :P ← a kad nadjem, ti ces ispuniti svoj deo, tj ne pojavljivati se vishe na ruru i na turnirima? Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted November 14, 2005 Report Share Posted November 14, 2005 Sisaj karu zeleni Green: "evo tata tu sam ispred Vuka" ← Realno, to shto si napisao chak i nije smeshno . Ishlo je, ispod Vuka sam, i da pogreshio sam, jednom. I najbolji greshe . Fredrik Johansson my idol written by Ivan Vasilisin Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chobo_Freeman Posted November 15, 2005 Report Share Posted November 15, 2005 Realno, to shto si napisao chak i nije smeshno . Ishlo je, ispod Vuka sam, i da pogreshio sam, jednom. I najbolji greshe . Fredrik Johansson my idol written by Ivan Vasilisin ← T_T jbg,znash kako kazu: "mora i to neko " Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vladica Posted November 15, 2005 Report Share Posted November 15, 2005 a kad nadjem, ti ces ispuniti svoj deo, tj ne pojavljivati se vishe na ruru i na turnirima? ← cekaj razmisljam :) Quote Ma Pusite Ga KraLjU Vladici Ekekekke :D :P : Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted November 15, 2005 Report Share Posted November 15, 2005 poshto me neshto jebe grip, pa sam zaludan arhiva wc3l pocinje ovde http://www.esl-europe.net/eu/wc3l/news/archive/2002/12 a za ostale godine/mesece samo promenite broj ovde cu quotovati strane samo gde je vladica igrao, protiv koga i rezultat: 1) http://www.esl-europe.net/eu/wc3l/news/archive/2003/5 oG.Eboceixa vs uT)Vladoica 0:2 2) http://www.esl-europe.net/eu/wc3l/news/archive/2004/6 [pG]vanHunt vs. GM-Vladoica 2:1 -ovo je quali kad smo igrali vs pG-a znachi nije official wc3l mech. 3) http://www.esl-europe.net/eu/wc3l/news/archive/2004/7 SGC.Wittmann vs. SBB-Vladoica 2:1 -takodje isti quali, prva runda luzera 4) http://www.esl-europe.net/eu/wc3l/news/archive/2004/11 aAa-Linkin & aAa-Jayce vs. 24x7]RistA & 24x7]VladoicA 2:1 -quali, 2on2 partija, aAa vs 24x7 3:1 znachi shmekeru imash jedan oficijelni 1on1 mech, kao shto rekoh, i to si dobio (ja sam rekao da si prso, sry, pogreshio sam), i chak 3 kvalifikaciona mecha !! Ako gledamo i quali mecheve pa zbrajamo, Rista je Srbin koji ima najvishe mecheva u wc3l, 2 sa sbb-om/GM, 1 sa 24x7 i 2 sa 4glory (2on2 i 1on1), te on ima 5 either way, me > u Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts