weasel Posted November 16, 2005 Report Share Posted November 16, 2005 O boze , jednog dana ces shvatiti... ← ma da , kad dodje taj dan recicu ti da znam da se zajebavas ali i u tome treba imati neku meru . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
De1Rekt0n Posted November 16, 2005 Report Share Posted November 16, 2005 E ljudi dajte okachite mp3-ove ili spotove, narod je zeljan skidanja toga ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted November 16, 2005 Report Share Posted November 16, 2005 koji spot ili pesmu oces ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted November 16, 2005 Report Share Posted November 16, 2005 ma da , kad dodje taj dan recicu ti da znam da se zajebavas ← Doshao je :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PsYh0 Posted November 16, 2005 Report Share Posted November 16, 2005 Funky G & Tapiri - Sutra je novi dan ← ko'i ol' skul gengsta rep :-) Quote Dopefish lives! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeRoX- Posted November 16, 2005 Report Share Posted November 16, 2005 Energija? a na Funky Gjev spot sam se kidao pre neki dan na palmi A Gago sta si ti radio kad si bio mali? Kad sam bio mali? Onda krene da sere kako je bio faca lalal...nisam zapamto reci :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
De1Rekt0n Posted November 17, 2005 Report Share Posted November 17, 2005 (edited) Uploadujte sto vishe ali samo hitovi :) E Energija hahahaha ona riba sto peva je pure ownage, odvalio bi je... Moze neki i njihov spot ;) Bash sam sad ukucao energija na google i ne znam zasto ali je izbacio ovu devojchicu: To nije ona sto peva al jbg, ako neko ima nju nek je postuje ;) Edited November 17, 2005 by De1Rekt0n Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted November 17, 2005 Report Share Posted November 17, 2005 Ma ova nema potrebe da peva ima druge kvalitete :D aj uplodovacu nesto malo samo naj hitove Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
De1Rekt0n Posted November 17, 2005 Report Share Posted November 17, 2005 Nego sta faja faja ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted November 17, 2005 Report Share Posted November 17, 2005 Beat street - U mojoj Glavi Pustite me W-Ice Power Team - Gde si ti Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted November 17, 2005 Report Share Posted November 17, 2005 Lektira 90's: Beat Street - Opsesija Beat Street feat. Dragan Mirkovitj - Samo jedan sat W-ice - Gde si ti Drigi - Ochi boje duge Drigi - Nikad nikada Dee Monk - Samo Zelim da znam Non plus ultra - Dani bez tebe B3 - Nikad vishe B3 - Mrak Ivan 200kmh - 200kmh ET - Tek je 12 sat ET - nisam bila dovoljna Energija - Snage mi ponestaje Funky G - samo u snu Funky G - plakati zauvek Dobar losh zao - kada sanjash Priceless vremena :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted November 17, 2005 Report Share Posted November 17, 2005 (edited) Ivan-Pevaj Energie - Posle Ponoci Moby Dick - Brate, Prijatelju Moby Dick - Kralj kokaina Energija - 7 Dana i jos dosta i to je lektira zeldija ne muzike 90 Edited November 17, 2005 by weasel Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted November 17, 2005 Report Share Posted November 17, 2005 Shat znaci "zeldija" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted November 17, 2005 Report Share Posted November 17, 2005 LOL zeldi-ja izvalcimo zeldi kad rotiramo slogove dobija dizel a disel muzika valjda znas sta je Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted November 17, 2005 Report Share Posted November 17, 2005 (edited) Aaa , ono "ja" me zbunilo... Inache 90-e su dizel muzika -.- A kad se kaze lektira podrazumeva se ono shto znaju svi , a ovo gore nabrojano uglavno znaju i kad se kaze muzika 90-ih pomisli se na te pesme... EDIT: OMG , sad sam izvalio , nismo se razumeli.Ja sam kontao da je lektira ovo shto si ti nabrojao i da si rekao kao to je lektira 90-ih , a ono moje da je dizel , i vidim neshto ne shtima... :) Edited November 17, 2005 by Longleyy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
De1Rekt0n Posted November 17, 2005 Report Share Posted November 17, 2005 (edited) E okachite funky G i DR Iggyja ;) Dajte bre one tekno fore tipa "tek je 12 sati", dee monk, may day i ta fora... Hahah kakvi smo dizelatori ;) Edited November 17, 2005 by De1Rekt0n Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted November 17, 2005 Report Share Posted November 17, 2005 (edited) Inache 90-e su dizel muzika -.- ← bravo vidis kako znas kaze muzika 90-ih pomisli se na te pesme pa ne bas kad se kaze muzika 90 ih pomisli se i na :nikom nije lepse nego nama,hajde da ludujemo ove noci,kosava sa dunava Edited November 17, 2005 by weasel Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiGsa Posted November 17, 2005 Report Share Posted November 17, 2005 zeldi za pobedu... razmishljam da se shisham na josh krace, a zika u kolima... dance iz 90+, i nash ali i strani... evillll :)) ( )... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted November 17, 2005 Report Share Posted November 17, 2005 bravo vidis kako znas kaze muzika 90-ih pomisli se na te pesme pa ne bas kad se kaze muzika 90 ih pomisli se i na :nikom nije lepse nego nama,hajde da ludujemo ove noci,kosava sa dunava ← Dizelashke vishe ownuju. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 17, 2005 Report Share Posted November 17, 2005 zanimljivo je da su svi koji su na ovom topiku postovali premladi da bi se sećali te muzike u njenom punom sjaju.. valjda im zato i može biti gotivna.. :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted November 17, 2005 Report Share Posted November 17, 2005 (edited) Tesko da mi je nesto od ovog zeldija gotivno Edited November 17, 2005 by weasel Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nykolla Posted November 17, 2005 Report Share Posted November 17, 2005 meni je ovo vise onako smesno premda verovatno si u pravu oko toga i pun sjaj. Posto sam ja imao izmedju 10 - 15 godina kada je nastala vecina ove muzike tako ono sta ja znam.Ali silno sam se malopre smejao kad sam video neke stvari :D Quote Nije vazna brzina vazan je skill. http://www.klanrur.co.yu/forum/index.php?showtopic=26606 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted November 17, 2005 Report Share Posted November 17, 2005 (edited) zanimljivo je da su svi koji su na ovom topiku postovali premladi da bi se sećali te muzike u njenom punom sjaju.. valjda im zato i mo Edited November 17, 2005 by Longleyy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiGsa Posted November 17, 2005 Report Share Posted November 17, 2005 slusham ono shto me cini srecnim... slusham ono shto me cini posebnim... slusham ono shto mi daje samopouzdanje... nazalostslusham ono shto me ponekad ubije... al jebiga dfok sam ziv slushacu! :D ( )... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
De1Rekt0n Posted November 18, 2005 Report Share Posted November 18, 2005 Ja sam bio mali kad se to sve slushalo haha i secam se svega, tu je bio dr iggy kralj, kad smo vec kod dr iggyja dajte okachite ga plz ;) A mozete i josh poneshto, btw energija je dosla kasnije, oni pravi su ivan, dr iggy, fungy G, Djogani naravno, beat streat, May Day, Dee monk i to je to ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts