Guest Posted November 3, 2005 Report Share Posted November 3, 2005 Neznam shto se ljudi toliko cimaju da me prizivaju nekim ritualima, ja to opshte neshisham ni dva posto -> lepo ko god hoce da me "summonuje" okrene me na 065/XXXX666 (ima logike, zar ne?) i eto mene tu. A ne da se bakce tu sa nekim ritualima... P.S. Ne obracajte paznju na mene, nisam popio lekice danas... P.S.S. Prelistao sam onaj forum, ono nije normalno kolko su oni ubedjeni da su prichali sa neznam ti ni ja skime i prizvali neznam ti ni ja koga...strashno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted November 4, 2005 Report Share Posted November 4, 2005 znas kako.. ako je njima kul, meni je jos kulje... :) Quote Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiGsa Posted November 5, 2005 Report Share Posted November 5, 2005 mene vishe interesuje... neshto tipa kama-sutre, tantre itd :) to black magic itd... bah koja je poenta... zar nije lepshe kad nekog dovedesh do bankrotstva... a ne da mu bacish neku gubu ... :) btw. i ovo:) ( )... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rancid Blade Posted November 5, 2005 Report Share Posted November 5, 2005 (edited) Nije uopste glupo verovati da je magija postojala.Ocigledno,svi narodi ovoga sveta imali su svoje carobnjake,shamane,vestice,vraceve,vidovnjake. Nije neverovatno zamisliti da u sustini,kada su svi verovali u magiju,da je ona postojala.Verovatno su mnogobozacke religije unistile u ljudima veru prema magiji,tako da se moze reci da je ona zaboravljena,a ne da ne postoji... Edited November 5, 2005 by Rancid Blade Quote What?! The land of the free? Who ever told u that is your enemy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts