Dušan_ Posted November 12, 2005 Report Share Posted November 12, 2005 poshto su sve fore uglavnom izrechene......ja jedino imam da kazhem da u mom kraju creepove zovu narodnjake :DD ← Pa Neba je jednom reko za ud-ove CRNJACI :D Mehaničke karakteristike dobijene ispitivanjem mašinskih delova izrađenih od nehomogenih materijala pod dejstvom statičke zatežuće sile približno odgovaraju mehaničkim karakteristikama standardne epruvete. Link to comment Share on other sites More sharing options...
arie1 Posted November 12, 2005 Report Share Posted November 12, 2005 dota previse utice na izraze u wc3..... bolje da se ucimo sa originalnim izrazima.....^^ :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
lastman Posted December 5, 2005 Report Share Posted December 5, 2005 fs - faronja - kuce - stene tc - taja am - aca mc - prca dk - mrtav jarac whisp - loptica warden - teta kiper kako se kaze - tralja princeza - tigric peon - ljadzer militia - cigani dreadlord - grba Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mare Posted December 5, 2005 Report Share Posted December 5, 2005 (edited) fs - faronja - kuce - stene tc - taja am - aca mc - prca dk - mrtav jarac whisp - loptica warden - teta kiper kako se kaze - tralja princeza - tigric peon - ljadzer militia - cigani dreadlord - grba ← Poslednji post u ovom topicu (pre tebe) je bio tacno pre 23 dana 20 sati i 47 minuta. edit: racunao sam vreme od 5:00 posto mi je toliko sati na kompu tako da +- 5 minuta, pogresi covek. Edited December 5, 2005 by Mare [13:00] <GM`JessicaBiel> neko drzi blokce sa pikovima i banovima a neko sa kevama [23:11] <srs[razer]Baja> ne volim da me neko gleda [23:11] <srs[razer]Baja> dok jebem [01:40] <@Xeo|Baja> ko da ti ja kazem pitaj mareta kako mu cale suri odbojku [01:40] <@Xeo|Baja> i on ti kaze moj cale nema ruke Link to comment Share on other sites More sharing options...
FastAbuse Posted December 6, 2005 Report Share Posted December 6, 2005 Da dodam: bubice koje stvara cl - bitlsi Ostalo je vec receno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vunda. Posted December 6, 2005 Report Share Posted December 6, 2005 Paladin = паћо Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted December 6, 2005 Report Share Posted December 6, 2005 kljuch = lock topic 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts