Diablo-MiB Posted November 1, 2005 Report Share Posted November 1, 2005 Prilikom crack-ovanja quake 4 deviance crack-om morao sam da blokiram pristup internetu da bi uopste radio. sad ocu da se povezem na neke servere tako da mi treba vasa pomoc.kako da se konektujem na server ako je blokiran pristup netu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clint is obsol337 Posted November 1, 2005 Report Share Posted November 1, 2005 I ja sam imao slican problem sa deviance crackom. Meni je upalilo ovo: Diskonektuj se sa neta/mreze. Upali quake. Sacekaj da ti uradi autorizaciju cd key-a, a onda prebaci q4 u windowed mod na alt+enter. Konektuj se na net, a onda prebaci u full screen mod ponovo na alt+enter. To je to... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole' Posted November 1, 2005 Report Share Posted November 1, 2005 ja imam problem sto se tice alt+enter komade prebaci on mene u windows,ali mi daje belu skroz slikq i moram res komp jer se zamutavi, tako ne mogu ni da se vratim u full size... imam vga ati 9600 xt, jel mozda do drivera ili.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diablo-MiB Posted November 1, 2005 Author Report Share Posted November 1, 2005 I ja sam imao slican problem sa deviance crackom. Meni je upalilo ovo: Diskonektuj se sa neta/mreze. Upali quake. Sacekaj da ti uradi autorizaciju cd key-a, a onda prebaci q4 u windowed mod na alt+enter. Konektuj se na net, a onda prebaci u full screen mod ponovo na alt+enter. To je to... ← pa dobro imao si problem? jel to znaci da si ga resio malo bolje ili i dalje ides tu traljavu alt enter varijantu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted November 1, 2005 Report Share Posted November 1, 2005 Postoje bar dva cracka koji sprechavaju proveru i o oba se vetj govorilo ovde. Potrudi se Diablo, ti bar nisi noob. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts