Steamroller Posted November 15, 2005 Report Share Posted November 15, 2005 Mislio sam na to da ce napraviti dm6 koji nije bash dm6 ..... nego ce oni misliti da je pametnije da urade neshto novo..... i to vec odna nije dm6 bla bla...... neznam sta mislite o fragging yardu 1v1 ali meni se nesvidja....... 1 zhuti armor + rail na mapi = smrt za mene =) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
E jebes baku Posted November 18, 2005 Report Share Posted November 18, 2005 Mislio sam na to da ce napraviti dm6 koji nije bash dm6 ..... nego ce oni misliti da je pametnije da urade neshto novo..... i to vec odna nije dm6 bla bla...... neznam sta mislite o fragging yardu 1v1 ali meni se nesvidja....... 1 zhuti armor + rail na mapi = smrt za mene =) ← znaci za fragging , ja ne znam... rail keva cim se spawnujes , pokupis rail , hunt do armora , 10sec ... back na rail i gg Quote fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
rmb Posted November 18, 2005 Report Share Posted November 18, 2005 pro-dm6 master mapa!!!! ali sam siguran da ce ga negde zasrati , pa mislim da bi bilo bolje da ga ni neprave........ Kace neki OSP ili nesto da skrnavim malo grafiku , ipak nemam 6600GT.... LaG , rmb jel igrate q4? Necete na turnir e? =) ← Netju na turnir-e :) Nisam igrao ni1 q4 jos sem ovo malo skakutanja kuci Niko neigra ovde + nemam net A ti trod jel igrate u temerinu?Ocel biti nesto od atf q4 ekipe? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Steamroller Posted November 19, 2005 Report Share Posted November 19, 2005 imam 2 kompa kuci , voshtim brata , malo , pa malo on mene poshto on ima 63fpsa a ja 30........ pa cu da investiram u neku grafichku , itd. U temerinu nema nikoga da igra Dotu , a kamoli q4. jedino mozhemo rachunati na Kum , treba pitati Zisa , ili da odemo da vidimo........ pazi , mislim da je jedina opcija da napravimo Lan , Frenzy ima dobra komp Moj feeling mi govori da ce ljudi iz novog sada i okoline biti jadni kao i uvek (ljudi = vlasnici igraona) i nece nabavljati q4 ili bolji hardver. Ja cu idaje da voshtim raw-a , pa ko zna , mozda cemo jednog dana biti kao Ob1 i Nitro =) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rmb Posted November 20, 2005 Report Share Posted November 20, 2005 +) kum je rupa .. jedino zasta su osposobljeni kompovi je wow i ostala fantaziska sranja :P Jedino catakomba ako bude nesto itd cya Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Steamroller Posted November 21, 2005 Report Share Posted November 21, 2005 Pazi vako U tjumu ima q4 na 5 kompova , ali poshto su to "prime" mashine treba da rezervishemo , puno unrapred. I josh da prichamo sa mipijem , da stavimo neke modove mape. Imam fragging yard mapu , ali su oskrnavjene texture , pa radi malo bolje. Pa da se sigramo malo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rmb Posted November 21, 2005 Report Share Posted November 21, 2005 Pa neznam da ti istinu kazem nemogu da se cimam po igraonicama mnogo.. nemam vremena a ni para atm a i ono smara cimanje i igraonice.U hibernaciji sam cekam net jednog lepog dana pa cu da se aktiviram +) btw poslao mi zerql novi film qcg regeneration na dvd-u pa je narezo i fps map pack za q4 i jos neke stvari mada ima sad i novi patch za q4 :> Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Steamroller Posted November 21, 2005 Report Share Posted November 21, 2005 :/ umrli svi kvejkeri................................ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rmb Posted November 25, 2005 Report Share Posted November 25, 2005 Umrli .. kao i uvek sve klimavo npr dogovorimo se u tjumu i nebi doslo 2/3 nas :p Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted November 26, 2005 Report Share Posted November 26, 2005 kvejk u kumu umire, ja danas probao i iskreno ne djasvi mi se bash bash mnogo stvari sve to lepo izgleda ali osecaj je kao da igram 3d sokoban Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
juicer. Posted November 26, 2005 Report Share Posted November 26, 2005 Mogli bi da se okupimo i trazhimo od katakombe neko sponzorstvo za q4 ili tako neki rad , tamo su mashine keva radilo bi opushteno...videcu ja da popricham sa leprom ovih dana , nisam josh igrao q4 video sam skrinove edge-a i lupilo me neshto po glavi.... Quote Gotta learn the rules so i can break dem properly! Link to comment Share on other sites More sharing options...
E jebes baku Posted November 26, 2005 Report Share Posted November 26, 2005 ako se budete igrali u ns-u cimnite me na pm , pa da naletim Quote fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
oogabooga Posted November 26, 2005 Report Share Posted November 26, 2005 a koji je to patch za q4 izasao? link? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Steamroller Posted November 26, 2005 Report Share Posted November 26, 2005 Sooper , Keep me informed za Catacombe! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts