Stator Posted October 26, 2005 Report Share Posted October 26, 2005 Ljudi bre kako ne vidite poeticnost nicka Ice Q pa taj nick je prosto savrsenstvo i onda kada se na njega baci takav jebacki avatar mi svi ostali mozemo samo da se log off ujemo!! Aj sada idi i igraj se sa ostalim [strumpf][strumpf] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted October 26, 2005 Report Share Posted October 26, 2005 Ljudi bre kako ne vidite poeticnost nicka Ice Q pa taj nick je prosto savrsenstvo i onda kada se na njega baci takav jebacki avatar mi svi ostali mozemo samo da se log off ujemo!! Aj sada idi i igraj se sa ostalim [strumpf][strumpf] ← Ice T, Vanilla Ice i Ice Cube se prevrcu u grobovima jer se pored svih tih para nisu setili najubojitije kombinacije - Ice Q Mogu li da se tako nazivam na drugim forumima? Link to comment Share on other sites More sharing options...
skrimke Posted October 26, 2005 Report Share Posted October 26, 2005 ch1zra avatar ti je tjale =) ← nije cale, on je na avataru Link to comment Share on other sites More sharing options...
darijan Posted October 26, 2005 Report Share Posted October 26, 2005 Ljudi bre kako ne vidite poeticnost nicka Ice Q pa taj nick je prosto savrsenstvo i onda kada se na njega baci takav jebacki avatar mi svi ostali mozemo samo da se log off ujemo!! Aj sada idi i igraj se sa ostalim [strumpf][strumpf] ← u see my point... kako da formatiram disk sto pre? pls help... kako da formatiram i vise nikad ne upalim ni jedan comp? ...... f e n s i c ...... ...yes, ur unique... ...just like everyone else... Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted October 26, 2005 Report Share Posted October 26, 2005 Neznam za najbolji ali najgri avatar mi darijanov Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts