De1Rekt0n Posted October 22, 2005 Report Share Posted October 22, 2005 Crna ruka Srbije. ← To je netacno, ja sam inace bio sve vreme tu kad smo to obavljali i nema veze ni sa kakvom crnom rukom, inace deface vam je odradio AcidCookie, cyberB i ja smo mu pomogli oko nekih upload scripti i to je to... Kod janice je bio php inclusion bug tako da je bilo decija igra sabiti ga. Sto se tice tog "rata" izmedju nas i hrvata to nema veze smozgom jer je u ekipi bilo i Srba i Hrvata... Ako nekome nesto nije jasno http://phearless.headcoders.net pogledajte autore tekstova, da to su oni koji su to uradili... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickwood Posted October 22, 2005 Report Share Posted October 22, 2005 Hey Lord mislim da si se previse zaneo ... Nisam ja rekao da znam sve , niti tako mislim i ne zelim da se raspravljam sa tobom,a to sto sam ih nazvao lamerima,mislim da sam bio u pravu,i stojacu iza svake svoje reci.Izvinjavam se svim ostalima jer znam da smo skrenuli sa teme. Nepismeni hakeri ne stojau dobro bilo gde... Spomenuli ste hiper inteligenciju i slicne gluposti, to u danasnje vreme ide sa Vukom Karadzicem, inace si budala. I ne govoris "brate" kao svaku drugu rec, brate. Quote Ovdashnji P.S> nickwoode, zasto se ne "log_out"-ujes kad si na forumu sa mog kompa? DovlaGSI :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted October 22, 2005 Report Share Posted October 22, 2005 Sto se tice tog "rata" izmedju nas i hrvata to nema veze smozgom jer je u ekipi bilo i Srba i Hrvata... Ako nekome nesto nije jasno http://phearless.headcoders.net pogledajte autore tekstova, da to su oni koji su to uradili... ← Kako bre nije bilo rata evo aj sam na b92 slusao neki "virus kru" da pricaju svasta "If it's on TV, it must be true!" -- Homer Simpson Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted October 22, 2005 Report Share Posted October 22, 2005 @De1Rekt0n - prochitaj moj post na prvoj strani...bio bi red da pogledash ceo thread pre nego shto zborish, jer si tehnichki rekao sve isto shto i ja samo shto sam ja dodao josh Loyd-a i Lex-a...i reko josh par stvari... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
De1Rekt0n Posted October 23, 2005 Report Share Posted October 23, 2005 Procitao sam ga tek kasnije, dobro ako smo rekli isto 2x nije problem... @Stator Aha Kuki ili ti Uros i jos 2 ortaka njegova su bili na b92 radiju i pricali, a i rekli su da to rade da bi mediji slagali price i da bi se svi tripovali. Rata nije bilo to je sve samo cimanje... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted October 23, 2005 Report Share Posted October 23, 2005 Procitao sam ga tek kasnije, dobro ako smo rekli isto 2x nije problem... @Stator Aha Kuki ili ti Uros i jos 2 ortaka njegova su bili na b92 radiju i pricali, a i rekli su da to rade da bi mediji slagali price i da bi se svi tripovali. Rata nije bilo to je sve samo cimanje... ← Ne, nego su bili na B92 kako bi mogli svima da prichaju kako su bili na radiJu :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted October 23, 2005 Report Share Posted October 23, 2005 Inache, BlackHand je inactive brat bratu 4 godine.. ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted October 23, 2005 Report Share Posted October 23, 2005 evo ja skinuh pre par dana mitnickov art of deception... ortak mi bacio, on je u 'akeraj fazonu... interesantna knjiga.. jos nisam celu procitao :) Quote Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted October 23, 2005 Report Share Posted October 23, 2005 Zapravo bili su na Tv-u koliko mene secanje sluzi i to u onim udarnim vestima u 19.15 (mislim da su tada bile u toliko sati) PS: nisi valjda pomislio da sam ozbiljno nesto mislio u onome postu :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted October 24, 2005 Report Share Posted October 24, 2005 Mi totalno odosmo offtopic... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted October 24, 2005 Report Share Posted October 24, 2005 ma jok, ajde da prichamo o hacku u matrixu, kako je triniti nashla security flaw u open sshu, al' gle chuda, hacknula ga bez exploita :p Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted October 24, 2005 Report Share Posted October 24, 2005 Brate filmovi su posebna pricha za sebe :D Inache krenuo sam da skidam BBS: The Documentary - al to tje da traje...(8 epizoda od po sat ipo, valjda) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Therion Posted October 25, 2005 Report Share Posted October 25, 2005 tako i moja drugarica... NE RADI TI SIFRA ( serijski broj / cdkey ) NEMA KREKA!!! Ja joj kazem, izvini al kako sam ja igrao kada ne radi "shifra" i kada nema kreka?! PA NEMA KREKA!!! (u sebi) fuckunoob... ajde doci cu da ti nadjem prokleti krek -.- ← c c c , ala ti ne znash, jednostavno shvati da otje da ti pljuga!!! odesh tjutish "pretrpish" i kazhesh, ako ti treba pomotj samo zovi! Quote lama ftw" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts