Jump to content

Top 10 lista najvecih hakera svih vremena

Recommended Posts

Crna ruka Srbije.

To je netacno, ja sam inace bio sve vreme tu kad smo to obavljali i nema veze ni sa kakvom crnom rukom, inace deface vam je odradio AcidCookie, cyberB i ja smo mu pomogli oko nekih upload scripti i to je to...

Kod janice je bio php inclusion bug tako da je bilo decija igra sabiti ga.

Sto se tice tog "rata" izmedju nas i hrvata to nema veze smozgom jer je u ekipi bilo i Srba i Hrvata...

Ako nekome nesto nije jasno http://phearless.headcoders.net pogledajte autore tekstova, da to su oni koji su to uradili...

SCJP.png

• Replies 62
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Hey Lord mislim da si se previse zaneo ...

Nisam ja rekao da znam sve , niti tako mislim i ne zelim da se raspravljam sa

tobom,a to sto sam ih nazvao lamerima,mislim da sam bio u pravu,i stojacu

iza svake svoje reci.Izvinjavam se svim ostalima jer znam da smo skrenuli sa teme.

Nepismeni hakeri ne stojau dobro bilo gde... Spomenuli ste hiper inteligenciju i slicne gluposti, to u danasnje vreme ide sa Vukom Karadzicem, inace si budala. I ne govoris "brate" kao svaku drugu rec, brate.

Ovdashnji

P.S> nickwoode, zasto se ne "log_out"-ujes kad si na forumu sa mog kompa? DovlaGSI

:)

Sto se tice tog "rata" izmedju nas i hrvata to nema veze smozgom jer je u ekipi bilo i Srba i Hrvata...

Ako nekome nesto nije jasno http://phearless.headcoders.net pogledajte autore tekstova, da to su oni koji su to uradili...

Kako bre nije bilo rata evo aj sam na b92 slusao neki "virus kru" da pricaju svasta [:D]

"If it's on TV, it must be true!" -- Homer Simpson

@De1Rekt0n - prochitaj moj post na prvoj strani...bio bi red da pogledash ceo thread pre nego shto zborish, jer si tehnichki rekao sve isto shto i ja samo shto sam ja dodao josh Loyd-a i Lex-a...i reko josh par stvari...

Procitao sam ga tek kasnije, dobro ako smo rekli isto 2x nije problem...

@Stator

Aha Kuki ili ti Uros i jos 2 ortaka njegova su bili na b92 radiju i pricali, a i rekli su da to rade da bi mediji slagali price i da bi se svi tripovali.

Rata nije bilo to je sve samo cimanje...

Ne, nego su bili na B92 kako bi mogli svima da prichaju kako su bili na radiJu :D

tako i moja drugarica...

NE RADI TI SIFRA ( serijski broj / cdkey )

NEMA KREKA!!! Ja joj kazem, izvini al kako sam ja igrao kada ne radi "shifra" i kada nema kreka?!

PA NEMA KREKA!!!

(u sebi) fuckunoob...

ajde doci cu da ti nadjem prokleti krek -.-

c c c , ala ti ne znash, jednostavno shvati da otje da ti pljuga!!! odesh tjutish "pretrpish" i kazhesh, ako ti treba pomotj samo zovi!