cof Posted October 6, 2005 Report Share Posted October 6, 2005 Imam steam account dobio sam uz ati radeon 9600xt i imam Half Life 2 original i uz to CS i sve ostale Valveove igre i do skoro mi je sve radilo ali sad sam reinstaliro Win i sad kad instaliram steam pise Steam-Updating i dodje do 25% i iskljuci se i sve tako i nece da mi radi. Jel jos nekom bilo ovo ovako i da li zna neko resenje osim reinstaliranja Wina naravno :D p0z i HVALA Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
raazek Posted October 6, 2005 Report Share Posted October 6, 2005 Imam steam account dobio sam uz ati radeon 9600xt i imam Half Life 2 original i uz to CS i sve ostale Valveove igre i do skoro mi je sve radilo ali sad sam reinstaliro Win i sad kad instaliram steam pise Steam-Updating i dodje do 25% i iskljuci se i sve tako i nece da mi radi. Jel jos nekom bilo ovo ovako i da li zna neko resenje osim reinstaliranja Wina naravno :D p0z i HVALA ← Probaj da ponovo da instaliras steam,ako nece bice ti bolje da opet snimis win :D Quote Gaming Is Not A Crime!!! Hey Bon Jovi ko si ti Hey Bon Jovi druze moj, Ti si Bon Jovi iz Amerike , Ja sam Bon Jovi sa Cvetkove pijace, Tebe voli omladina mlade zene, Mene voli omladina mlade zene, Ti si nekad bio faca, faca, A onda sam dosao JA! Nisi Bon Jovi izgubiJo, Nisi Bon Jovi izgubiJo, Nisi Bon Jovi izgubiJo!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
cof Posted October 6, 2005 Author Report Share Posted October 6, 2005 Probaj da ponovo da instaliras steam,ako nece bice ti bolje da opet snimis win :D ← hmmmm.... pa instaliro sam i unninstaliro jedno milion puta ali nece kao sto sam reko reinstaliranje wina nije opcija Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
< x3m > stepa Posted October 7, 2005 Report Share Posted October 7, 2005 mene je zezalo , ali do 29% i nakon 5-6 puta nastavi i ostalo i sledeci put kad mi je update ne krece mi od 0 nego od 29% :P Quote маракана дал је пуна ил смо само ми, наша ће те песма увек звездо носити, не жалимо наша грла нити дланове, а ти само храбро бори се. http://www.sk-gaming.com/member/stepa-/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
cof Posted October 7, 2005 Author Report Share Posted October 7, 2005 probacu odmah da nastavim pa da vidim da li radi HVALA Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
raazek Posted October 8, 2005 Report Share Posted October 8, 2005 probacu odmah da nastavim pa da vidim da li radi HVALA ← Nema na cemu :D Quote Gaming Is Not A Crime!!! Hey Bon Jovi ko si ti Hey Bon Jovi druze moj, Ti si Bon Jovi iz Amerike , Ja sam Bon Jovi sa Cvetkove pijace, Tebe voli omladina mlade zene, Mene voli omladina mlade zene, Ti si nekad bio faca, faca, A onda sam dosao JA! Nisi Bon Jovi izgubiJo, Nisi Bon Jovi izgubiJo, Nisi Bon Jovi izgubiJo!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts