mefisto_soad Posted October 5, 2005 Report Share Posted October 5, 2005 Imam Kreditnu karticu Visa Virtuon Od Rajfajzen banke i nikako nece da mi primi kada hocu da platim igranje za world of warcraft. Tacnije nece da primi verification key. Moze neko da mi napise neko upustvo kako da platim posto meni nikako ne ide. Hvala. Poz. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Immortalis Posted October 5, 2005 Report Share Posted October 5, 2005 zali se blizzu i trazi da ti otkljucaju karticu. Ili sacekaj 24-72h pa probaj da ukucash ponovo Quote This video contains content from Jimmy Kimmel Live, who has decided to block it in your country. [23:47] <manager-> jao dete jao dete :D chickenonaraft.kom Link to comment Share on other sites More sharing options...
mefisto_soad Posted October 5, 2005 Author Report Share Posted October 5, 2005 Kako mislis da mi otkljucaju karticu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kovach_ Posted October 6, 2005 Report Share Posted October 6, 2005 Pa zato sto je blizz mnogo glup pa je verovatno blokirao doticnu Quote Mrzi me... Link to comment Share on other sites More sharing options...
NajGori Posted October 6, 2005 Report Share Posted October 6, 2005 Ako si karticu dobio danas i pokusao da je iskoristis, moraces da sacekas 24h, kako bi je verifikovali ovi iz banke. Nadam se da su ti to rekli u banci. Ako je imas duze od 1dana, onda kontaktiraj Blizzzz... posto oni cesto zzzz.z.z.z... spavaju. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts