iggymydoom Posted September 30, 2005 Report Share Posted September 30, 2005 Narucio sam igricu sa nekog sajta ali ona mi je doshla bez ikakvog seriala i crack-a !!! Serial sam skinuo sa net-a za nepun 1 min. ,ali crack nigde ne mogu da nadjem ,lutam vec ceo dan po net-u ali uzalud !!! Molim vas ,pomogni te mi ,da li neko moze da mi poslje njegov crack ili da mi da URL pa da ga skinem sa net-a !!! Hvala Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Azdaja Posted October 1, 2005 Report Share Posted October 1, 2005 a i kad krekujes nece ti raditi verovatno... 2 ortaka identicne konfe i jednom baguje ne moze da se ucita drugom radi... wtf? Quote � by Ivan_ alen je van konkurencije. � by Ignis Dei Alen mora da bude van konkurencije, jer je Macan � by Alen nije bitna strela nego indijanac. Baseball Club Beograd96 Link to comment Share on other sites More sharing options...
iggymydoom Posted October 3, 2005 Author Report Share Posted October 3, 2005 Da li bi mogao da mi nadjesh taj crack ,molim te !!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NajGori Posted October 23, 2005 Report Share Posted October 23, 2005 Vec par dana pokusavam da startujem Madden ... i nece... Inace, igra, nema crack, vec se pokrece mountom, Alchoholom ili Deamon toolsom, tako 99% ljudi pokrece igru. Meni sve to lepo radi, mislim, instalacija, i mountovanje CD#1 udje u igru i pukne pri ucitavanju na nekih 75%. Sve sam probao, promenio AV, isklucio Firewall, instalirao najnovije drajvere za graficku (GF 4 Ti 4200) i NECE ! Vrsljao sam po netu, par ljudi imaju problem kao i ja, i niko im nije dao odgovor. Narezao sam igru ortaku, njemu normalno radi.... a ja cu da bacim komp sa terase... Inace u Easy Infou Maddena kaze da i dalje imam stare drajvere za graficku kao i za zvuk, ali tako je i ortaku kome radi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nabukodonosor Posted October 24, 2005 Report Share Posted October 24, 2005 Ne postoji crack za ovu igru. Moras da mauntujes prvi cd sa deamon tools ili sa alcohol-om. Kod mene radi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NajGori Posted October 25, 2005 Report Share Posted October 25, 2005 ... cak sam juce formatirao disk... snimio ponovo XP misleci da je nesto do mog sistema, medjutim opet zakucavanje nakon uvoda. Mislim da je do graficke karte. Aj ako vam nije frka napisite koju graficku kartu imate, a probali ste madden i radi vam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
amoskg Posted October 25, 2005 Report Share Posted October 25, 2005 Ge-force 4 ti 4200, radi skroz normalno... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NajGori Posted October 25, 2005 Report Share Posted October 25, 2005 Ge-force 4 ti 4200, radi skroz normalno... ← Znaci nije do graficke... e bla... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts