Jump to content

GTA live

Recommended Posts

samo da napomenem da su na autoputu texsas los angeles dva lika zarazena GTA igrom izasla sa pumparama i rokali u kola ima te clanak na cnn-u

I am the centre of this universe.The wind of time is blowing through me,and it's all moving relative to me, it's all a figment of my mind in a world that I've designed. I'm charged with cosmic energy. Has the world gone mad or is it me? I am the creator of this universe,and all that it was meant to be,so that we might learn to see.This foolishness that lives in us and stupidity that we must suss ! How to banish from our minds,if you call this living I must be blind.Ma ja sam puko!

E sad cu vam ispricam pricu. Cim je izashao gta, ja sam na ps2 bukvalno tukao tu igricu po 8 sati dnevno.Skroz je pomerio standarde slobode u igri. Dodushe sad ne bi igrao ni 1h tako neshto, ali evo da ispricam pricu. Igram ja tako u ps2 igraoni gta, (za komp se igra pojavila dosta kasnije) . I nakon shto sam potroshio sve pare i vreme, onako smoren izlazim na ulicu. I kao razmishljam ko ce sad peshke kuci. Nailazi kamion a ja stanem na sred puta, sad ce on da stane, pa cu da izbacim vozaca napolje i da se odvezem do kuce :D. I tek kad je vozac legao na sirenu ja se trgnem i pomerim sa puta pa vi vidite , moze i vama da se desi :D

This video contains content from Jimmy Kimmel Live, who has decided to block it in your country.

[23:47] <manager-> jao dete jao dete :D

chickenonaraft.kom

E sad cu vam ispricam pricu. Cim je izashao gta, ja sam na ps2 bukvalno tukao tu igricu po 8 sati dnevno.Skroz je pomerio standarde slobode u igri. Dodushe sad ne bi igrao ni 1h tako neshto, ali evo da ispricam pricu. Igram ja tako u ps2 igraoni gta, (za komp se igra pojavila dosta kasnije) . I nakon shto sam potroshio sve pare i vreme, onako smoren izlazim na ulicu. I kao razmishljam ko ce sad peshke kuci. Nailazi kamion a ja stanem na sred puta, sad ce on da stane, pa cu da izbacim vozaca napolje i da se odvezem do kuce :D. I tek kad je vozac legao na sirenu ja se trgnem i pomerim sa puta pa vi vidite , moze i vama da se desi :D

meni se desilo kad sam prvi put otisao u igraonu pre 3...4 dine....sa ortacima....i peglali mi q2 jedno 4 chuke...kad sam izasao tripovo sam se da skachem bunny jump po krovovima i kolima :))) zlo