Nothingman Posted October 3, 2005 Author Report Share Posted October 3, 2005 (edited) hehehe, znachi na udaru su oni siroti koji kad neshto pitaju dobiju odgovor " allakazam ili thottbot" mada neznam otkud toliki cinizam da neko nece da odgovori choveku na pitanje. BTW mali off-topic: jel ovo palo neko krechenje sajta u mnogo ruzhen boje ili ima neko bolje objashnjenje !!!! ← Lol, po tebi je znachi cinizam nauchiti nekoga da se sam snalazi??? Znachi pre par dana neko postavi topic gde pita za cenu nekog itema, i ja mu odgovorim da pogleda na allakhazam. Po tebi je to cinizam?!? I sta onda kad za dva dana nadje novi item...opet ce doci ovde i postaviti topic u kome pita koliko on kosta? Zar nije bolje pokazati choveku kako sam da dodje do bilo koje informacije koja mu treba nego mu odgovarati na svako pojedinachno pitanje koje je na drugim mestima vec x puta odgovoreno ili je odgovor vec negde dostupan? Eto kad je offtopic, onda nek je skroz offtopic Edited October 3, 2005 by Nothingman Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kemp. Posted October 3, 2005 Report Share Posted October 3, 2005 Kad bi se meni nesto slicno desilo bio bih u stanju da pozajmim kes i da odem u pariz/london/gde god im je sediste tehnicke podrske i da im se najebem mame. Al ne bih cekao ni par sati. Sta oni meni moj acc ^^ Btw popio sam zajeban virus juce, tako da mi je zent sad da se vrnem kuci i da ukljucim wow :) a neam vremena za format... Quote Ko laze taj i krade ko krade ima cokolade Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nothingman Posted October 3, 2005 Author Report Share Posted October 3, 2005 Hehe, ja juche odradio format za svaki sluchaj, iako mi AV nije nalazio nikakav virus. Sad nesto kontam da iz prashine izvadim staru mashinu i da je skrpim nekako, pa da nju koristim za internet, a da na novom kompu zatvorim bukvalno sve portove osim onog koji koristi wow. Ne zelim vise ni gram rizika da ponovo izgubim account na 5-6 dana...naravno prvo moraju da mi ga vrate Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
el.Sendador Posted October 3, 2005 Report Share Posted October 3, 2005 ^^al zato imas vremena za antivir Quote I am the centre of this universe.The wind of time is blowing through me,and it's all moving relative to me, it's all a figment of my mind in a world that I've designed. I'm charged with cosmic energy. Has the world gone mad or is it me? I am the creator of this universe,and all that it was meant to be,so that we might learn to see.This foolishness that lives in us and stupidity that we must suss ! How to banish from our minds,if you call this living I must be blind.Ma ja sam puko! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Immortalis Posted October 3, 2005 Report Share Posted October 3, 2005 ja sam kupio sam nekih 15 dvd-eva pa cu da pravim major backup :D. Quote This video contains content from Jimmy Kimmel Live, who has decided to block it in your country. [23:47] <manager-> jao dete jao dete :D chickenonaraft.kom Link to comment Share on other sites More sharing options...
el.Sendador Posted October 3, 2005 Report Share Posted October 3, 2005 aj plz neka neko objasni kako radi onaj program za pravljenje clipova plz? Quote I am the centre of this universe.The wind of time is blowing through me,and it's all moving relative to me, it's all a figment of my mind in a world that I've designed. I'm charged with cosmic energy. Has the world gone mad or is it me? I am the creator of this universe,and all that it was meant to be,so that we might learn to see.This foolishness that lives in us and stupidity that we must suss ! How to banish from our minds,if you call this living I must be blind.Ma ja sam puko! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kemp. Posted October 3, 2005 Report Share Posted October 3, 2005 dada evo ja cu na flopi da snimim lika :):) Quote Ko laze taj i krade ko krade ima cokolade Link to comment Share on other sites More sharing options...
leptiricaaa Posted October 4, 2005 Report Share Posted October 4, 2005 e dragi moji , pre 5 dana meni i drugaru je maznut acc , ulogovala sam se , grindovala,dosao ortak uradila relog i on je seo da igra wow.posle nepunih sat vremena dobio je dc i nije vise mogao da se loguje ,navodno sifru koju kuca nije ispravna.Otvorila sam blizzrad-ov site i isla na acc menag. pokusala da povratim pass ali e mail je promelnjen.Inace igram iz igraone ...svi su se nasmejali i prokomentarisali da se neko sali,ali ispostavilo se da nije tako jer je posle 2 dana hackovano jos 3 accounta.U pitanju su navodno neki keylogger-i,ali iskreno mislim da je to doslo sa 1.7 patch-om koji je download-ovan sa neke druge url adrese koja njie blizzard-ova.A mogu da budu i kojekakvi addon-ovi koji su skidani a nisu provereni.Ortaci iz igraone su kontaktirali Game Master-e ,i oni su rekli da je najbolje da se nazove telefonom i da se kaze za problem,ili da se napise mail blizzard-u. Naravno to sam i uradila ,napisala 3 mail-a i posle treceg dobila sam odgovor da trebam sve podatke da im posaljem koje sam kucala kada sam aktivirala account prvi put.danas sam to i uradila i cekam na odgovor.Oni bi u principu na osnovu tvog cd key-a i acount user name-a trebali da ti na mail posalju novu sifru. Accounti nisu samo kod nas ukradeni jer iz informacije koju su mi dali ukradeno je jako mnogo accounta .Oni su potvrdili da je to neki virus i da ce taj problem NAVODNO biti resen. Najsmesnije je to sto ti noob-ovi koji su hackovali accounte bez problema igraju wow ,seckaju se po IF, i sve tvoje prijatelje su stavili na ignore.... Moj ortak je imao Paladina lvl 60 vec mesec dana ,a ja warlocka isti level. najcudnije je sto se taj lik nikada nije logovao na warlocka vec samo na paladina i non-stop je ispred ulaza za Scholomance.satima sedi tamo i AFK je,ima neki addon kada ga pozoves u grupu on se automatski join-uje,a kad shvati da je u grupi ode offline.Ukoliko ga horda ubije u stanju je da sedi na groblju po 4 sata i da ne izvali.Ovo se dogodili jednom decku koji je imao druida sa full epic setom iz MC-a,kada je izgubio acc,blizz mu je vratio acc ,ali njegov druid nije imao nista na sebi.Blizz je uspeo nesto da mu vrati od itema ali ne sve i ije imao ni jedan jedini gold. To se dogodilo zato sto se accounti u njihovoj bazi podataka save-uju svake srede kada se zatvara server. ne ocajavajte,ukoliko posaljes SVE svoje podatke koje si unosio kad si otvarao account,tvoj cd key,security question i answer,e mail adresu ,ime prezime ,kucnu adresu budi siguran da ces dobiti acc nazad sa novom sifrom.ALI niko ne garantuje sta ces od itema imati na sebi,koliko golda i sve ostalo.... I ne zaboravi 2 puta promeni pass od tvog e-mail-a Moze da se desi i da ti to ukrade....najbolje je da na desktopu imas document u kome ces imati tvoj username i pass za e mail u ubuduce za wow. komandom ctrl+c (copy) i ctrl+v (paste) ubuduce ukucavaj sifre jer ukoliko postoji keylogger na tvojoj masini na ovaj nacin nece moci da ti se ukrade. srecno sa accountima.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nothingman Posted October 4, 2005 Author Report Share Posted October 4, 2005 (edited) U pitanju su navodno neki keylogger-i,ali iskreno mislim da je to doslo sa 1.7 patch-om koji je download-ovan sa neke druge url adrese koja njie blizzard-ova. A mogu da budu i kojekakvi addon-ovi koji su skidani a nisu provereni. Chisto sumnjam, ja sam skinuo patch sa jednog od ona dva velika download site-a (file planet ili onaj drugi ne mogu mu se setim imena), skenirao ga pre pokretanja (tacnije to je AV odradio automatski jer je tako podesen), a opet sam ostao bez accounta. Shto se addona tiche nista drugo ne koristim osim CT mod + reputation mod + atlas, takodje su skenirani posle skidanja, a uz to i ne sadrze fajlove koji bi mogli biti opasni. Ortaci iz igraone su kontaktirali Game Master-e ,i oni su rekli da je najbolje da se nazove telefonom i da se kaze za problem,ili da se napise mail blizzard-u. Naravno to sam i uradila ,napisala 3 mail-a i posle treceg dobila sam odgovor da trebam sve podatke da im posaljem koje sam kucala kada sam aktivirala account prvi put.danas sam to i uradila i cekam na odgovor. Oni bi u principu na osnovu tvog cd key-a i acount user name-a trebali da ti na mail posalju novu sifru. Te podatke si poslala na onaj mail accountReview at blizzard dot com zar ne? Nemoj da se nadas previshe da ces ubrzo dobiti account nazad jer sam ja na tu adresu polsao sve podatke u petak predveche i josh uvek chekam odgovor. Accounti nisu samo kod nas ukradeni jer iz informacije koju su mi dali ukradeno je jako mnogo accounta .Oni su potvrdili da je to neki virus i da ce taj problem NAVODNO biti resen. Ne veruj im da je to virus Znachi svakim danom sam sve vishe ubedjen da je Blizzard Europe uprskao stvar, tj. da su verovarno informacije procurile iznutra. U prethodnih par dana imao sam nekoliko zanimljivih razgovora sa ljudima koji su ostali bez accounta tako da sve upucuje na to da smo mi sa nashe strane uradili sve moguce mere zastite. Naravno, verovarno ima i ljudi koji su password izgubili zbog trojanca, ali su oni verovatno u manjini. Naime Blizzard trenutno istrazuje sta se u stvari desilo (jer ni oni nemaju pojma) i zbog toga je prakticno nemoguce dobiti bilo kakve korisne informacije sa njihove strane. Sreca pa je game master na mom serveru super lik pa se iz njegovih "nezvanichnih" izjava moze zakljuchiti da je Blizz totalno zatechen Znachi moj AV bi detektovao onaj wow trojanac od ranije da ga imam na kompu, a da se radi o nekom novom trojancu vec bi se na nekom AV sajtu pojavila informacija o njemu (proslo je vec skoro sedam dana). Takodje u SAD ne postoji problem sa ukradenim nalozima, pa bi to bio josh jedan kuriozitet da se virus shiri samo po Evropi. Uglavnom sta god da je uzrok, Blizz ce na kraju da se izvuche na trojance ili nesto slichno, jer bi to uradila svaka firma da bi prikrila svoju gresku. Najsmesnije je to sto ti noob-ovi koji su hackovali accounte bez problema igraju wow ,seckaju se po IF, i sve tvoje prijatelje su stavili na ignore.... Ovde si trebala pod hitno da se ulogujes na nalog od nekog druga i da kontaktiras GM u igri kako bi ti suspendovao account. Ja sam to uradio chim mi je drug dao svoj nalog i GM se javio u roku od 5 minuta i posle par pitanja (username, ime, mail...) odmah suspendovao account tako da onaj koji mi ga je ukrao se nije bas naigrao, a nije imao vremena ni da mi rasproda stvari jer sam uspeo da ga inspectujem Moj ortak je imao Paladina lvl 60 vec mesec dana ,a ja warlocka isti level. najcudnije je sto se taj lik nikada nije logovao na warlocka vec samo na paladina i non-stop je ispred ulaza za Scholomance.satima sedi tamo i AFK je,ima neki addon kada ga pozoves u grupu on se automatski join-uje,a kad shvati da je u grupi ode offline.Ukoliko ga horda ubije u stanju je da sedi na groblju po 4 sata i da ne izvali. To je josh jedna zajednicka stvar za skoro sve ukradene accounte. Ljudi koji ih igraju su totalni debili. Takodje zajednichhko im je josh i da od engleskog jezika znaju da kazu samo "Hi" i "dont speak english". Moguce je da su u pitanju deca ili neki Kinezi ili kombinacija prethodna dva ...zato sto se accounti u njihovoj bazi podataka save-uju svake srede kada se zatvara server. Odlichno! Ja sam poslednji put igrao svog lika prosle srede na cetvrtak (izlogovao se u 4 ujutro, sat vremena pre nego sto se server zatvara zbog odrzavanja ). ...najbolje je da na desktopu imas document u kome ces imati tvoj username i pass za e mail u ubuduce za wow. komandom ctrl+c (copy) i ctrl+v (paste) ubuduce ukucavaj sifre jer ukoliko postoji keylogger na tvojoj masini na ovaj nacin nece moci da ti se ukrade. To ctrl-c, ctrl-v nije resenje jer ako je keylogger pametan (a verovatno jeste posto nije opste namene vec je pravljen specijalno za kradju wow-accounta) on ce da nadgleda i text box u koji se ukucava sifra za wow, a ne samo pritiske na tastaturi. Drugim rechima onog trenutka kad ti odradis ctrl-v na login screenu igrice, trojanac ce da presretne internu funkciju windowsa, da preuzme tekst koji zelis da kopiras, poslace ga na odgovarajucu mail adresu, a tek onda ga iskopirati u text box. Plus sto ako drzis sifru na desktopu otvaras jos mnoge nachine da ostanes bez iste Pozdrav! Edited October 4, 2005 by Nothingman Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pimpin` Posted October 4, 2005 Report Share Posted October 4, 2005 (edited) ffs ctrl+v nema veze sa takvom vrstom programa onog trenutka kada poshaljesh informaciju program to loguje ili shalje na odredjenu adresu mozda da ste nashli program koji je to radio mogli bi i da nadjete adresu gde shalje informacije i najverovatnije jeste neki trojanac jer su ljudi iz istog kluba izgubili account ne verujem da bi na random uboli ljude koji igraju iz istog mesta ni hao! gl u svakom sluchaju btw lik koji je ukrao goranu (missjah) account me je nazvao "chinese farmer" zamisli... posle sam ga spamovao sat vremena... kreten ja sam par puta otvorio ticket al nece vishe da se jave u igri gm-ovi kazu da se poshalje mail etc. bolje trazite da se zakljuchaju accouti Edited October 4, 2005 by pimpin` Quote uvek moze bolje... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nothingman Posted October 4, 2005 Author Report Share Posted October 4, 2005 (edited) ffs ctrl+v nema veze sa takvom vrstom programa onog trenutka kada poshaljesh informaciju program to loguje ili shalje na odredjenu adresu Da je u pitanju standardni keylogger onda bi se on dao prevariti sa ctrl-v, jer on samo skenira pritiske tastera na tastaturi, loguje ih, a posle nekog vremena log shalje na oderdjeni mail. Ali posto taj wow-trojanac (sa pocetka avgusta) pravljen za specijalnu namenu verujem da su autori koji su ga pravili pored standardnog "osluskivanja" tastera uradili i nesto na sledecu foru: -pomocu nekog debuggera su skontali funkciju koja kopira tekst u tekst-box WOW-a na login screenu (to je verovatno neka interna Blizzard API funkcija, mada su mogli koristiti i standardne windows funkcije). -svoj trojanac su verovatno napravili kao keyloger sa dodatkom da osluskuje poziv te API funkcije -onog trenutka kada ti na bilo koji nachin promenis sadrzaj tekst-boxa na login screenu znachi da je pozvana ta "nadgledana" funkcija i to ce biti znak trojancu da preuzme kontrolu toka programa. On ce zatim preuzeti tekst koji je trebao biti upisan u tekst box, logovati ga (ili odmah poslati na odredjeni mail ) a zatim vratiti kontrolu toka programa WOW-u da zavrshi zahtevano kopiranje kao da se nista nije desilo i najverovatnije jeste neki trojanac jer su ljudi iz istog kluba izgubili account ne verujem da bi na random uboli ljude koji igraju iz istog mesta Ali ja nemam na kompu trojanac Bar ne neki koji je moguce detektovati sa NOD32, Nortonom ili Kasperskim (sve legalno nabavljeno ). Edited October 4, 2005 by Nothingman Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Musasi Posted October 4, 2005 Report Share Posted October 4, 2005 NOD32, Nortonom ili Kasperskim (sve legalno nabavljeno ). mozda su te bas zbog toga izabrali Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nothingman Posted October 4, 2005 Author Report Share Posted October 4, 2005 mozda su te bas zbog toga izabrali ← ??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pimpin` Posted October 4, 2005 Report Share Posted October 4, 2005 zbog "legalno" nabavljenog softwera... koji ne garantuje bezbednost i moze da bude sam trojanac Quote uvek moze bolje... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Musasi Posted October 4, 2005 Report Share Posted October 4, 2005 ??? ← salio sam se (nista lose) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nothingman Posted October 4, 2005 Author Report Share Posted October 4, 2005 zbog "legalno" nabavljenog softwera... koji ne garantuje bezbednost i moze da bude sam trojanac ← Ali to jeste legalno nabavljeni softver. NOD32 inache koristim i imam original, tj. nemam ja original nego Laki (a Laki je moj drug koji je sasvim sluchajno u ovoj prichi jer mi je dao svoju registraciju za AV posto on vise nema komp kuci ), a kada sam izgubio account instalirao sam i trial verzije josh nekih AV chisto da proverim i sa njima. salio sam se (nista lose) Np ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cid Posted October 5, 2005 Report Share Posted October 5, 2005 Zajebana situacija... keep us updated. Quote stop making sense! Link to comment Share on other sites More sharing options...
leptiricaaa Posted October 5, 2005 Report Share Posted October 5, 2005 adresa n koju sam poslala podatke i sa koje su mi odgovorili je http://www.wow-europe.com/support/webform/index.html ja se iskreno nadam da se problem biti resen jer Bojan(jelena/jovana GoF) je kontaktirao blizz i oni su njegov account zamrzli i poslace mu pass,kao i Stevanu(Graypiligrim). Sto se tice ortakovog acc na kome imam svog lika on je bio jako bogat paladin (Adriano) i predpostavljam da su kineski farmeri upetljali prste....oni ne znaju engleski ali za ostale stvari su .... "Missjah" nudi 3000g za pass,Yoya ga je w u igri i pitao zasto kako i sta i on mu je rekao da ce vratiti pass ukoliko mu se da 3000g.UZAS!!!! ja se nadam i nekako znam da to treba da se sredi i isto tako mislim da je sve to blizz greska ....Svima vama kojima je ukraden acc probajte sa ovom adresom ,jer je Goranu upravo sa te adrese stigao odgovor sta je sledece sto treba da uradi...On je naveo tamo moj e mail i ja sam dobila pismo od njih gde mi pise koje podatke da im posaljem. U petak sam i ja poslala pismo i dobila sam odgovor ....juce sam poslala cd key i ostalo je samo da cekam.... poz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kemp. Posted October 5, 2005 Report Share Posted October 5, 2005 grindovala ← jebote nalozio sam se ... ^^ ima neki addon kada ga pozoves u grupu on se automatski join-uje,a kad shvati da je u grupi ode offline. ← Ovo lici na bota za dm invitovanje, mozda je za to koriscen. Tu su se pravili najjace pare. Quote Ko laze taj i krade ko krade ima cokolade Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nothingman Posted October 5, 2005 Author Report Share Posted October 5, 2005 adresa n koju sam poslala podatke i sa koje su mi odgovorili je http://www.wow-europe.com/support/webform/index.html Hm, evo kako je to kod mene islo. Prvo sto sam uradio je da sam josh u cetvrtak poslao mail (web formu) na tu adresu koju si navela. U petak unjutro sam video da josh nema nikakvog odgovora pa sam ponovio postupak. U petak popodne josh uvek ni glasa od Blizza i onda sam ispizdeo i uzeo od druga account, ulogovao se u igru, kontaktirao GM-a koji me je ispitivao a zatim blokirao account i rekao da uskoro ocekujem mail. Posle sat vremena dobio sam mail u kome je pisalo da sve podatke (cd key, ime, prezime, secret question i answer...) posaljem na adresu WoWAccountReviewEU@blizzard.com. To sam i uradio, ali vec 4 dana nikakvog odgovora. Posto non stop visim na techincal support forumu saznao sam da je Blizz u govnima do gushe od ukradenih naloga i da ce sve biti OK samo treba cekati. Savetovao bih ti da posaljes mail na adersu koju sam naveo, jer ljudi iz tehnicke podrske na zvanicnom forumu kazu da oni nemaju nista sa ukradenim accountima nego da su za to zaduzeni ljudi koji rade account review. Chisto za svaki sluchaj posalji i tamo mail, jer ne moze da skodi :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
el.Sendador Posted October 5, 2005 Report Share Posted October 5, 2005 najbolje je da na desktopu imas document u kome ces imati tvoj username i pass za e mail u ubuduce za wow. ← strasan si,kakvo ramisljanje? nego imajte svesku ili blocic ispred kompa i tu zapisujes ama bas sve,adresse,usernamove,passove,e-mailove,tako da je bezbedno od hackera znaci 100% Quote I am the centre of this universe.The wind of time is blowing through me,and it's all moving relative to me, it's all a figment of my mind in a world that I've designed. I'm charged with cosmic energy. Has the world gone mad or is it me? I am the creator of this universe,and all that it was meant to be,so that we might learn to see.This foolishness that lives in us and stupidity that we must suss ! How to banish from our minds,if you call this living I must be blind.Ma ja sam puko! Link to comment Share on other sites More sharing options...
pimpin` Posted October 6, 2005 Report Share Posted October 6, 2005 strasan si,kakvo ramisljanje? strashna... Quote uvek moze bolje... Link to comment Share on other sites More sharing options...
leptiricaaa Posted October 6, 2005 Report Share Posted October 6, 2005 Dalibore nemoj da........... zasto uvek moras da prozivas nekoga? uostalom sta tebe boli ..... ,tebi se ovo nije dogodilo...... pfff...... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
el.Sendador Posted October 6, 2005 Report Share Posted October 6, 2005 strashna... ← ma jebes je Quote I am the centre of this universe.The wind of time is blowing through me,and it's all moving relative to me, it's all a figment of my mind in a world that I've designed. I'm charged with cosmic energy. Has the world gone mad or is it me? I am the creator of this universe,and all that it was meant to be,so that we might learn to see.This foolishness that lives in us and stupidity that we must suss ! How to banish from our minds,if you call this living I must be blind.Ma ja sam puko! Link to comment Share on other sites More sharing options...
batina Posted October 6, 2005 Report Share Posted October 6, 2005 i dobro dok se vi hejtujete i jeb***e, tema ode u out. Shta se desio sa accountima? Quote nema te logike koja ce me zaustaviti Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts