Ice Q Posted September 27, 2005 Report Share Posted September 27, 2005 Najbolja po meni tucha je Def Jam i TEKKEN 5 . A stare dobre tuche su Mortal Combat 4 i Trilogy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
juicer. Posted September 27, 2005 Report Share Posted September 27, 2005 Sa emulatora , Double Dragon i samurai showdown drugi i chetvrti deo , tekken svi delovi kidaju...i<3fights Quote Gotta learn the rules so i can break dem properly! Link to comment Share on other sites More sharing options...
CRNAC_U_TUNELU_ Posted September 28, 2005 Report Share Posted September 28, 2005 Jel postoji opasnost da se igra sa nekog emulatora Tekken 5 ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trans-Lucky Posted September 28, 2005 Report Share Posted September 28, 2005 Caddilacs&Dinosaurus... Quote Svenevideći Link to comment Share on other sites More sharing options...
CRNAC_U_TUNELU_ Posted September 28, 2005 Report Share Posted September 28, 2005 Pa nije to bash klasichna tapachina... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
juicer. Posted September 28, 2005 Report Share Posted September 28, 2005 (edited) ^ Ali je dobra i zarazna kolko necesh , znachi dani i dani bezhanja iz shkole provedeni na automatima....sa dva max tri zhetona smo prelazili igru ;D Edited September 28, 2005 by btl ^ juicer Quote Gotta learn the rules so i can break dem properly! Link to comment Share on other sites More sharing options...
CRNAC_U_TUNELU_ Posted September 28, 2005 Report Share Posted September 28, 2005 Zavisi koja verzija, ja sam skinuo za MAME32 i dosta je duzha od obichne koju sam ja igrao. Ma makoliko da imas radnog staza tu verziju nema sanse za 2, 3 zetona :/ ( ako mislis na istu ) Ja sa jednim tignem do Slice-a i tu puknem obavezno, i onaj dekica je umeo da gushi struchno.A tek one glavonje na kraju... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ice Q Posted September 28, 2005 Author Report Share Posted September 28, 2005 Minisubo gde ima da se skine emulator za ps2 ja imam ps2 nego treba mom drugu, Kako si naterao MAME32 DA RADI I KAKO POKRECESH IGU PREKO MAME32 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
juicer. Posted September 28, 2005 Report Share Posted September 28, 2005 Zavisi koja verzija, ja sam skinuo za MAME32 i dosta je duzha od obichne koju sam ja igrao. Ma makoliko da imas radnog staza tu verziju nema sanse za 2, 3 zetona :/ ( ako mislis na istu ) Ja sa jednim tignem do Slice-a i tu puknem obavezno, i onaj dekica je umeo da gushi struchno.A tek one glavonje na kraju... ← Da kod slicera obavezno jedan zheton pada , al ono deshavalo mi se da ga deknem i bez toga , dekicu ako igramo u dvoje ispeglamo a na kraju jebanje keve :D pa ono nzn bio je automat i cadilacsi pa ono 2-3 zhetona za prelazak nzn kolko verzija postoji mi smo igrali neku :D Quote Gotta learn the rules so i can break dem properly! Link to comment Share on other sites More sharing options...
CRNAC_U_TUNELU_ Posted September 28, 2005 Report Share Posted September 28, 2005 (edited) @ICE Q : U ovom podforumu imas moj sticki topic pa pogledaj, imas sve tu. btw nismo se razumeli, odnosno ti nisi razumeo ja sam pitao dal postoji takav emulator, a ne posedujem isti. Edited September 28, 2005 by minisuba Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hahaha Posted October 8, 2005 Report Share Posted October 8, 2005 daj ne seri da padate kod slicea i kod dekice,ja obicno pucam kod dva slajsa prvi zeton. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gox Posted November 7, 2005 Report Share Posted November 7, 2005 Ma GGXX je odlicna igra a moj najomiljeniji lik je ovaj metalac levo (avatar people! ) Moj brat zamalo da predje cadilacs&dinosaurus sa 1 (jednim) zetonom , ali ga sabila zadnja KRALJICA ( kakav stari naziv za bosove ) i morao je da da i drugi zeton Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts