Longleyy Posted September 27, 2005 Report Share Posted September 27, 2005 Ovo ko za mene , jer Gnoll Wood i 2Rivers sam mrzeo najvishe , a sad ih nema :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted September 28, 2005 Report Share Posted September 28, 2005 Ja najvise mrzeo LT a sas 2 x :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted September 28, 2005 Report Share Posted September 28, 2005 (edited) A shto se amm tiche odakle vam ideja da je neko neshto uopshte menjao??? ← hmm, zasto ljudi vishe nemogu da naprave 15-0 skor? zato sto ti vishe ne upadaju retardi, nego ljudi koji su priblizni tvom skillu :) , koji sam sofokle. Edited September 28, 2005 by spo(ghost) Quote Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeRoX- Posted September 28, 2005 Report Share Posted September 28, 2005 hmm, zasto ljudi vishe nemogu da naprave 15-0 skor? zato sto ti vishe ne upadaju retardi, nego ljudi koji su priblizni tvom skillu :) , koji sam sofokle. ← tvrdica? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Show_Time Posted September 28, 2005 Report Share Posted September 28, 2005 Mape su sranje!! On Northernd DemonHunterScg Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hammertime Posted September 28, 2005 Report Share Posted September 28, 2005 Igrao sam na piratskim serverima ????? Decko jel tebi dobro ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vladica Posted September 28, 2005 Report Share Posted September 28, 2005 nista ja mislim da je to moglo bolje da odrade da stave neki treci LT :)) onda bi bilo zanimljivo ala cu na turu da vam biram oba lt-a niste ni svesni :)) Quote Ma Pusite Ga KraLjU Vladici Ekekekke :D :P : Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted September 28, 2005 Report Share Posted September 28, 2005 (edited) Mozesh ti da birash shta 'ocesh :),ali ti garantujem gotovo 99% da niko normalan,ko bude organizovao tur,nece stavljati oba LT-a kao zvanicne mape za turnir. Mada i ja bi to voleo najvishe na svetu,al jbga... Edited September 28, 2005 by SavKe Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aca~ Posted September 28, 2005 Report Share Posted September 28, 2005 Nove mape su TT sem one Phantom nesto... I da od mozda 20 partija koje sam odigrao 10 su bili elfovi 5 orcovi 4 ud-a i 1 hum. Zalosno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted September 28, 2005 Report Share Posted September 28, 2005 Mozesh ti da birash shta 'ocesh :),ali ti garantujem gotovo 99% da niko normalan,ko bude organizovao tur,nece stavljati oba LT-a kao zvanicne mape za turnir. Mada i ja bi to voleo najvishe na svetu,al jbga... ← slazhem se skroz, treba biti debil da na turniru dopustish oba lt-a Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeRoX- Posted September 29, 2005 Report Share Posted September 29, 2005 slazhem se skroz, treba biti debil da na turniru dopustish oba lt-a ← treba biti delboy i uzeti vladici 10% od nagrade u slucaju da to dopustish Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HasU_sin Posted October 3, 2005 Report Share Posted October 3, 2005 Turtle je sad i 2x2 mapa nije lose po meni neznam za vas ostale Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ICE<DoktoR Posted October 5, 2005 Report Share Posted October 5, 2005 Samo da objavim da je ICE<GachE igrao protiv WE.Remind-a i jedva izgubio u partiji od 30 minuta, Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted October 5, 2005 Report Share Posted October 5, 2005 slazhem se skroz, treba biti debil da na turniru dopustish oba lt-a ← treba biti debil da uopste pomislish na to , khm , vladica, khm . Quote Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeRoX- Posted October 5, 2005 Report Share Posted October 5, 2005 Samo da objavim da je ICE<GachE igrao protiv WE.Remind-a i jedva izgubio u partiji od 30 minuta, Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cyBhoneR Posted April 11, 2016 Report Share Posted April 11, 2016 Jel samo meni account obrisan ili svima? Koji skenj nemam ni jednu ikonicu :/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted April 11, 2016 Report Share Posted April 11, 2016 Podigao si iz mrtvih topic star 11 godina da bi pitao ovo :D Nalozi su brisani baš često, neaktivni nalozi naravno. Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts