ch1zra Posted September 23, 2005 Report Share Posted September 23, 2005 da li postoji sajt sa kog mogu da se naruce karte za MTG, preko neta, ono.. VISA i sve to, ali da stizu kod nas.. i ako postoji, koji sajt... ae plz.. skupilo drustvo neke liste karata koje oce, pa da qpujemo... :) Quote Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kemp. Posted September 23, 2005 Report Share Posted September 23, 2005 Imao si u klubu "Zmaj" u Balkanskoj, u mejuvremenu je premesten negde oko Zelenog Venca, ne znam tacno gde. Overi klubzmaj.org.yu to je bila stara adresa. Uglavnom magic je zanimljiva i zarazna igra, uz koju sam proveo jedno 5-6 meseci. Uglavnom, budi spreman na vece troskove u pocetku, a posle ako budes bio pametan, mozda pocne da ti se isplacuje :) Quote Ko laze taj i krade ko krade ima cokolade Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted September 23, 2005 Author Report Share Posted September 23, 2005 znam da su cene vesele... al treba mi sajt preko kog mogu da narucim.. mada, svakako cemo se iscimati i do klubova... e da, jel zna neko gde je white dragon klub.. mislim da mi rekose da se tako zove. ?? Quote Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KadeshiAmbassador Posted September 25, 2005 Report Share Posted September 25, 2005 Probaj na ovim mestima: Klubovi i Prodajna mesta BEOGRAD: Anet Hobby Store Zvecanska 1a; radno vreme 9-22; tel:011/2652236 Exit Hobby Store Cika Ljubina 1; radno vreme pon-pet 12-22; tel 011/627827 White Dragon Vojvode Milenka 44;radno vreme pon-sub 12-20; tel:063/8327222 www.jednorog.co.yu Klub Zmaj Narodnog Fronta 21; radno vreme pon i sreda 16-22, sub 12-22; tel: 064 1444398 ------------------------------------------------------------------------------------- Klubovi i Prodajna mesta NOVI SAD: Valhalla Masarikova 18; pon-cet 16-22, pet-ned 14-24; tel: 064/3176302 i 021/315538 www.valhala.org.yu Dragon Kralja Aleksandra 4 i Kneza Milosa 37; uto-ned 16-23; 021/401610 i 021/451613 www.dragon.co.yu ------------------------------------------------------------------------------------- Quote -It is said that the first time Takamatsu saw Judo he was horrified. This was because they bend their backs during their techniques. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted September 25, 2005 Author Report Share Posted September 25, 2005 taj rad :)) e sad, znam da sam naporan (), ali.. jel imate neki strani sajt ??? Quote Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clint is obsol337 Posted September 30, 2005 Report Share Posted September 30, 2005 Probaj www.magiccorner.at www.starcitygames.com www.bazaar-of-wonders.de i naravno ebay Mozda ti neko i posalje u Srbiju =] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kovach_ Posted September 30, 2005 Report Share Posted September 30, 2005 Zmaj je ispod onog parka u Carice Milice iznad Zelenog Venca..bio ja pre neki dan Znaci kako ides od zelenjaka ka knezu ulicom ids do parka...cim dodjes do one raskrsnice(ulica sto vodi levew oko parka i ona desno ka obilicevom)tu skrenes levo i prva drvena vrata su tvoja..imas na interfonu Zmaj...udjes u prolaz i samo pici dole.E mislim da sam fino objasnio..ako ne nadjes baci pm pa cu te odvedem Quote Mrzi me... Link to comment Share on other sites More sharing options...
rockdudbg Posted October 8, 2005 Report Share Posted October 8, 2005 Zmaj je ispod onog parka u Carice Milice iznad Zelenog Venca..bio ja pre neki danĀ Znaci kako ides od zelenjaka ka knezu ulicom ids do parka...cim dodjes do one raskrsnice(ulica sto vodi levew oko parka i ona desno ka obilicevom)tu skrenes levo i prva drvena vrata su tvoja..imas na interfonu Zmaj...udjes u prolaz i samo pici dole.E mislim da sam fino objasnio..ako ne nadjes baci pm pa cu te odvedemĀ lol....ko nenadje posle ovakvog objasnjenja onda je stvarno lOOd...:) Quote vid'o sam deda mraza Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts