Goga[TT] Posted September 21, 2005 Author Report Share Posted September 21, 2005 izvini dal si nekad cuo da neko ne voli da drzi igru u cd-romu!??!?!? ja npr imam org ali necu da koristim cd-rom jel me nervira da svaki cas vadi i vracam itd. mislim svaki put stavljas to da se qpi org jel to hoces da kazes da imas org ili si samo savestan? <---- nije hejt ← Izvini a da li si ti nekada cuo za postoje programi koji simuliraju cd?, koji pakuju cdove na hdd u raznim formatima tipa, .iso, .vcd, .nrg... etc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrHe Posted September 21, 2005 Report Share Posted September 21, 2005 pazi ovamo!!! svi koji imaju crackovanu verziju i rade updajte iz igre obratite paznju ukljuci igru i pusti update alt+tab pali explorer ili sta vec i idi u direktorijum gde si instalirao igru nadji fajl koji se zove W3XP_IX86_119A_119B_enUS.mpq (vazi samo za update iz 1.19a u 1.19b) i prekopiraj ga negde za svaki slicaj ako ti ne uspe ovo iz prve(kopiranje uradi tek kad se skine ceo, pisace u warcraftu restart) kad se zavrsi dl u warcraftu(pise restart) opet alt+tab BEZ PRITISKANJA RESTARTA preimenovati war3.exe u bilo koji drugi naziv(war31.exe; war3-1.19a.exe ili bilo sta samo da nije war3.exe) preimenovati war3.119 u war3.exe udji u warcraft i pritisni restart skini nocd crack za 1.19b aplly crack play teh game meni ovako radi, ako nekome ne radi nek ponovi sve ovo prateci svaki korak kako treba Quote mrf... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vladica Posted September 21, 2005 Report Share Posted September 21, 2005 o boze onda se pati Quote Ma Pusite Ga KraLjU Vladici Ekekekke :D :P : Link to comment Share on other sites More sharing options...
cnet21^nikotinih Posted September 21, 2005 Report Share Posted September 21, 2005 pa da sve je to lepo al gde da se nadje taj 1.19b no cd crack :))) oval lik sto je dao link treba premium acount :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goga[TT] Posted September 21, 2005 Author Report Share Posted September 21, 2005 Za sve one kojima prijavljuje error pri instalaciji 1.19b tipa da ne moze da nadje gde vam je instaliran wc3, downloadujte ovaj program i dalje ce vam sve biti jasno.. http://war3.replays.net/soft/War3RegFixer.rar Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Own Maker Posted September 21, 2005 Report Share Posted September 21, 2005 Za koji qrac to sluzi... da ga ne skidam za dz :)))))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Own Maker Posted September 21, 2005 Report Share Posted September 21, 2005 Ee ljudi kad pishe 1.19b_no_cd to je neki crack ili je isto patch???? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
StormRider Posted September 21, 2005 Report Share Posted September 21, 2005 To je nocd crack na ver 1.19b Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrHe Posted September 22, 2005 Report Share Posted September 22, 2005 o boze onda se pati ← ti si pacenik sto ne vadis war3 cd iz cd-roma.......... Quote mrf... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goga[TT] Posted September 22, 2005 Author Report Share Posted September 22, 2005 ti si pacenik sto ne vadis war3 cd iz cd-roma.......... ← Decko koristi demon tools.... cak imash i iso fajl koji je manje od 1 mb-a koji ucitash u demon tools i mozes da igrash wc3 kao da ti je cd u kompu.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
StormRider Posted September 22, 2005 Report Share Posted September 22, 2005 Decko koristi demon tools.... cak imash i iso fajl koji je manje od 1 mb-a koji ucitash u demon tools i mozes da igrash wc3 kao da ti je cd u kompu.. ← Jel mozes da mi das link ili posaljes na mail image, pre formatiranja sam ga imao,a sad sam nasao nekoliko prekko googla ali su svi pokvareni,tj. nece daemon da ih mountuje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goga[TT] Posted September 22, 2005 Author Report Share Posted September 22, 2005 (edited) Jel mozes da mi das link ili posaljes na mail image, pre formatiranja sam ga imao,a sad sam nasao nekoliko prekko googla ali su svi pokvareni,tj. nece daemon da ih mountuje ← Evo ti link sa ftp servera... >>>war3 iso files<<< 30kb Edited September 22, 2005 by Goga[TT] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted September 22, 2005 Report Share Posted September 22, 2005 ja isto drzim stalno tft disk u drajvu, tj u dvd-romu, dok mi je rezach slobodan, ne vidim shta je tu toliko skandalozno :D Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goga[TT] Posted September 22, 2005 Author Report Share Posted September 22, 2005 ja isto drzim stalno tft disk u drajvu, tj u dvd-romu, dok mi je rezach slobodan, ne vidim shta je tu toliko skandalozno :D ← Ja cd retko kad i koristim, ne volim njegov zvuk dok radi :) i extra je sporo to sranje... hdd rula :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted September 22, 2005 Report Share Posted September 22, 2005 ma nemoj, moj citac se cuje ko formula 1, uff jbt , a kad instalirash windows onda pucaju prozori i trese se zemlja Quote Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
arie1 Posted September 22, 2005 Report Share Posted September 22, 2005 a moj se cuje kao da je umesto lasera igla....^^ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mutepb82 Posted September 22, 2005 Report Share Posted September 22, 2005 Slipnknot ne radi ti taj link treba preminu acount na rapidshare-u :( ← Izvini Druze Meni radi odlicno i jos stotinu ljudi. Ne treba premium account vec ti lepo pise da sacekas 20 sekundi. Ne razumem u cemu je problem. I hvala slipkonot-u na linku pola Srbije mu se zahvaljuje. Ako ne znas da skines nadji me na krstarici soba #w3 pa cu ti poslati mailom. Pozz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeRoX- Posted September 22, 2005 Report Share Posted September 22, 2005 ja isto drzim stalno tft disk u drajvu, tj u dvd-romu, dok mi je rezach slobodan, ne vidim shta je tu toliko skandalozno :D ← aha ti si taj disk haker !! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
<|BpM|> Posted September 22, 2005 Report Share Posted September 22, 2005 (edited) ,Sep 22 2005, 05:40]Za sve one kojima prijavljuje error pri instalaciji 1.19b tipa da ne moze da nadje gde vam je instaliran wc3, downloadujte ovaj program i dalje ce vam sve biti jasno.. http://war3.replays.net/soft/War3RegFixer.rar ← I shta kad ga skinem , shta da radim ? samo neki znakovi ? i znakovi ! ... I gogo ono shto si mi rekao da renamujem war3.org u war3.exe nije uspelo ... i netje o5 da se instalira ... izgleda da treba da pochem da trazhim cd-ove Edited September 22, 2005 by <|BpM|> Quote Bitch,I live in a FUCKING trash can !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sasuke-kun Posted September 22, 2005 Report Share Posted September 22, 2005 Sad ponovo da reinstaliram war a juca sam ga :( ← i ja posto sam krekao... ima virtual drive da instaliram -.- Quote http://img67.imageshack.us/img67/1829/lol4thlk6.jpg kako pricati sa GM-om Paladins are gay Blizzard loves paladins Therefore, Blizzard is gay Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sasuke-kun Posted September 22, 2005 Report Share Posted September 22, 2005 Rofl neznam ja da hackuje i drkam oko svega toga posto nesedim ceo dan za kompom ko neki ← t3h n00b oneoneone Quote http://img67.imageshack.us/img67/1829/lol4thlk6.jpg kako pricati sa GM-om Paladins are gay Blizzard loves paladins Therefore, Blizzard is gay Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goga[TT] Posted September 22, 2005 Author Report Share Posted September 22, 2005 I shta kad ga skinem , shta da radim ? samo neki znakovi ? i znakovi ! ... I gogo ono shto si mi rekao da renamujem war3.org u war3.exe nije uspelo ... i netje o5 da se instalira ... izgleda da treba da pochem da trazhim cd-ove ← Pa da bi ti uspelo to sa renameom treba ti taj program koji sam naveo gore... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HanSMiTraLjeZaC Posted September 22, 2005 Report Share Posted September 22, 2005 kada ce ovaj konacni patch izaci O_O ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
<|BpM|> Posted September 22, 2005 Report Share Posted September 22, 2005 (edited) ,Sep 22 2005, 20:53]Pa da bi ti uspelo to sa renameom treba ti taj program koji sam naveo gore... ← Ok brate ali ja ne znam kako da ga koristim ... nigde nema slova samo znak uzvika i znak pitanja [:(!] Ae molim te objasni mi kako pre nego shto blizzard resetuje ... Edited September 22, 2005 by <|BpM|> Quote Bitch,I live in a FUCKING trash can !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goga[TT] Posted September 22, 2005 Author Report Share Posted September 22, 2005 Ok brate ali ja ne znam kako da ga koristim ... nigde nema slova samo znak uzvika i znak pitanja [:(!] Ae molim te objasni mi kako pre nego shto blizzard resetuje ... ← Instaliraj kineske fontove i nauci kineski :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts