aTherapist Posted September 19, 2005 Report Share Posted September 19, 2005 Vrlo povoljno! Internet download novih/starih filmova, igara, mp3-a, knjiga, programa... Rezanje gratis CDR ili DVD. 0.36din = 1MB, na vece kolicine popust Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted September 19, 2005 Report Share Posted September 19, 2005 Pa nije bas povoljno kad za film treba da dam 250 dinara Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted September 19, 2005 Report Share Posted September 19, 2005 Pa nije bas povoljno kad za film treba da dam 250 dinara ← Josx jedan u nizu onih koji pokusxavaju da se obogate od rurovaca :)))))) fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted September 19, 2005 Report Share Posted September 19, 2005 aj stvarno pobanujte ove muchenike koji se registruju samo da bi se reklamirali... Link to comment Share on other sites More sharing options...
zEki Posted September 19, 2005 Report Share Posted September 19, 2005 Jel imas matrix 1??!??! V Link to comment Share on other sites More sharing options...
aTherapist Posted September 19, 2005 Author Report Share Posted September 19, 2005 (edited) Josx jedan u nizu onih koji pokusxavaju da se obogate od rurovaca :)))))) ← Mislim da licno shvatas moj oglas. Daleko od toga da sam ga dao samo na RURovom sajtu, niti sam mnogo upucen u sam RUR. A takodje jos uvek nisam upoznao (niti cu ikad) nekoga ko se od toga obogatio. Na poslu imam mnogo jaku konekciju i ovo mi je kao neka dopuna :) - muvacina samo tako Sto se tice cene, jeste povoljna imajuci u vidu da oni koji ne mogu sami nesto da downloaduju i u isto vreme ne mogu na ulici/cd-klubovima da nadju ono sto im treba (jer izbor i nije neki) mogu resiti problem narucivanjem. Nisam ni mislio da ce ljudi da narucuju Need for speed Underground kada moze da se nadje na svakom cosku, vec nesto malo redje/starije... Polazeci od sebe logicnije mi je da calnem 100dindzi vise i nadjem sta mi treba nego da cekam i pitam se kada ce da doleti od nekud. To je samo moj kriterijum, ima i drugih, ali kome je skupo ne mora da naruci. Mislim da je to skroz u redu. Edited September 19, 2005 by aTherapist Link to comment Share on other sites More sharing options...
Orange Posted September 20, 2005 Report Share Posted September 20, 2005 (edited) Cena je sasvim Ok. Edited September 20, 2005 by nervozni Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts