Mario^^ Posted September 12, 2005 Report Share Posted September 12, 2005 Eh, interesantan programchic... mozda malo spor, ali ima nekih interesantnih opcija... vredno download-a... Da bi vam ovaj program radio morate uchiniti ovo... citiat iz readme.txt-a : "This Program requires Java Runtime Enviroment if you don't have in your system - please Download the Java Runtime Enviroment from this link: http://java.sun.com/j2se/1.4.2/download.html (in "Windows Offline Installation" row, JRE column [~13mb])." Samo shto je greska... nije 13mb nego 15 mb-a za windows... za Linux je 13. Dakle prvo ovo skinite, a onda skinite i instalaciju za ovaj programchic ( ~1.1 mb ) : ftp://hltv.suceava.rdsnet.ro/pub/utils/Re...kit-v1.2.1b.zip Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted September 12, 2005 Report Share Posted September 12, 2005 i ako vec skidate jre, skinite 1.5_03 a ne taj prastari 1.4.2 java je cudo, tako da ako je pisan u 1.5 sdk program, mozda nece raditi. Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mario^^ Posted September 12, 2005 Author Report Share Posted September 12, 2005 i ako vec skidate jre, skinite 1.5_03 a ne taj prastari 1.4.2 java je cudo, tako da ako je pisan u 1.5 sdk program, mozda nece raditi. ← Ja sam skinuo ovaj od 15 mb-a i radi mi. Inache, highl1, kakvi su utisci, ako si skinuo program naravno :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted September 12, 2005 Report Share Posted September 12, 2005 Ja sam skinuo ovaj od 15 mb-a i radi mi. Inache, highl1, kakvi su utisci, ako si skinuo program naravno :) ← nisam,samo programiram u javi pa znam kako stoji situacija sa tim njenim runtime environmentom.. Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted September 12, 2005 Report Share Posted September 12, 2005 java je rupa ... Quote Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted September 12, 2005 Report Share Posted September 12, 2005 java je rupa ... ← ti nam reci o znalcu svega i svachega :D Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted September 13, 2005 Report Share Posted September 13, 2005 ti nam reci o znalcu svega i svachega :D ← ja mislim, da je java jedna od aplikacija napravljena za vishe operativnih sistema sa najvishe propusta u sigurnosnom sistemu, koji bi mogao nauditi vecini korisnika, zato molim moderatore ovog foruma, da se ovaj topik spali, zakopa i zacementira. jel sam dobio 5? Quote Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ping-vin Posted September 13, 2005 Report Share Posted September 13, 2005 java smrdi na 100 metara ^^ Quote bla bla truc truc Link to comment Share on other sites More sharing options...
arie1 Posted September 13, 2005 Report Share Posted September 13, 2005 GHoste pozdravi deviLa, GOxy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted September 13, 2005 Report Share Posted September 13, 2005 GHoste pozdravi deviLa, GOxy ← pa gde si ti degenu jedan, nema te u deusu. ae svrati ponekad Quote Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
arie1 Posted September 13, 2005 Report Share Posted September 13, 2005 pa bio sam juce igrao pored deviLa kada si ti dosao....... kako me nisi video???? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
arie1 Posted September 13, 2005 Report Share Posted September 13, 2005 doci cu danas posle skole oko 4-5sati, skraceni casovi :D, pa se vidimo...... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
el.Sendador Posted September 13, 2005 Report Share Posted September 13, 2005 jebem ti zivot program 1.1 a ovo cudo koji ce mi q.... Quote I am the centre of this universe.The wind of time is blowing through me,and it's all moving relative to me, it's all a figment of my mind in a world that I've designed. I'm charged with cosmic energy. Has the world gone mad or is it me? I am the creator of this universe,and all that it was meant to be,so that we might learn to see.This foolishness that lives in us and stupidity that we must suss ! How to banish from our minds,if you call this living I must be blind.Ma ja sam puko! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vladica Posted September 13, 2005 Report Share Posted September 13, 2005 hmm sta je java?:) i za sta je ovaj program map hack neki not detectible?:) Quote Ma Pusite Ga KraLjU Vladici Ekekekke :D :P : Link to comment Share on other sites More sharing options...
el.Sendador Posted September 13, 2005 Report Share Posted September 13, 2005 ajd recite dal to vredi skidati posto sam ja na modemu milim na ovo 15mb? e da jel neko zna gde ima novi mIRC? Quote I am the centre of this universe.The wind of time is blowing through me,and it's all moving relative to me, it's all a figment of my mind in a world that I've designed. I'm charged with cosmic energy. Has the world gone mad or is it me? I am the creator of this universe,and all that it was meant to be,so that we might learn to see.This foolishness that lives in us and stupidity that we must suss ! How to banish from our minds,if you call this living I must be blind.Ma ja sam puko! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeRoX- Posted September 13, 2005 Report Share Posted September 13, 2005 Svraticu i ja do deusa ako dobijem od babe pare u petak,Ghoste i Zabo nemoj da vas nema :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted September 13, 2005 Report Share Posted September 13, 2005 pa bio sam juce igrao pored deviLa kada si ti dosao....... kako me nisi video???? ← dobicu slepilo od wc3-a , i josh da pocnem da pevam za city records .... e to bi bio vrh Quote Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted September 13, 2005 Report Share Posted September 13, 2005 Svraticu i ja do deusa ako dobijem od babe pare u petak,Ghoste i Zabo nemoj da vas nema :) ← ako castish shish, ja dolazim Quote Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mario^^ Posted September 13, 2005 Author Report Share Posted September 13, 2005 Ja mislim da ste oborili rekord sa prelaskom u off topic... @topic, To je neki program kao w3gmaster, samo sa mnogo, mnogo vishe opcija. Ovo je kao neka beta verzija koja ce biti doradjivana vremenom i koja moze da se update-uje, dakle necete morati ponovo da skidate novu full verziju, nego cete updateovati ovu koju sada skinete... Meni se program izuzetno dopao, chini mi se da mogu da se vide i bindovi, znam da moze da se vidi koliko je puta koristio koji bind, ali nisam siguran da li negde moze da se vidi shta je na kom tasteru. Mozete da vidite i koje je upgrade ko radio, ima nekoliko dijagrama za odredjen apm u odredjenom trenutku... Ima i neki EAPM koji je valjda skracenica za Efective actions per minute, valjda prava akcija, a ne samo neko_sranje_klik :) Ima tu jos niz nekih opcija koje jos nisam provalio, a verovatno ce biti u novom update-u. Sve u svemu, ja sam skinuo sa 56k ( 15 mb-a... trebalo mi je oko sat vremena... ) i ne kajem se... fin programchic za imati... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeRoX- Posted September 14, 2005 Report Share Posted September 14, 2005 ako castish shish, ja dolazim ← Da dobicu 200-300 kinti tebi treba minimum 3 sisanja to je nekih 600 minimum...odakle mi toliko para ffs? :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoOdoO_MaN Posted September 14, 2005 Report Share Posted September 14, 2005 Ghoste ja te chastim shish ako namestish grupe :) Po mogucstvu bez elfova :D Quote Got some minuses for free? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aca~ Posted September 14, 2005 Report Share Posted September 14, 2005 E da ghoste reci devilu da nezna CS i da se ne trudi uopste jer cu uvek biti bolji i ako je (valjda) postao Admin beotela. Reci mu samo pN-HowWeDo znace on :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pwent Posted September 14, 2005 Report Share Posted September 14, 2005 ae prestanite sa offtopicom.. ispisi sta ima taj replay toolkit od tih dodatnih opcija... posto ovako.. ono ja sam potpuno zadovoljan sa ovim replay masterom.. vidis apm igrace chart chat unite buidlings hotkeys moze da mi slozi sve repove da ih renejmuje po imenu/rasi/mapi. ,,,,,,,,,,,, za sve gde fali pa ubacite.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Own Maker Posted September 14, 2005 Report Share Posted September 14, 2005 Znam da ovo nema veze sa ovima topicom ali bi da pitam gde ima da se skinu mape kao sto su Bloodhoof, Nighthaven, Maelstrom, treasureisland. Da bi mogao da gledam replaye. Aj plz help. Hvala Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted September 14, 2005 Report Share Posted September 14, 2005 Znam da ovo nema veze sa ovima topicom ali bi da pitam gde ima da se skinu mape kao sto su Bloodhoof, Nighthaven, Maelstrom, treasureisland. Da bi mogao da gledam replaye. Aj plz help. Hvala ← www.wc3l.com Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts