killYg0r Posted September 12, 2005 Report Share Posted September 12, 2005 http://shop.blizzard.com/section1/?user=4i...wZXddC9xUQ=#wow Jel neko zna mozda gde imaju da se qpe ove action figurice sa ^^ linka ili neke ove on board igre I da jel mozda neko ima wow colectors edition i jel uopste ima razloga da neko qpuje to (sem sto dobijes free peta :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fillerco Posted September 12, 2005 Report Share Posted September 12, 2005 To u Srbiji pitas dal neko ima collectors edition hehehe :) I da je neko opste zaludjen sa svim tim cudima, i dalje cena je ona koja odvlaci kupca od paketa... Mada ova igrackica je zanimljiva Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted September 12, 2005 Author Report Share Posted September 12, 2005 Pa najvishe me zanimaju figurice koje nisu sqpe u opste 10$ jedna pa me interesuje da li neko kod nas u ospte ima neku figuricu ili zna de ima da se qpi. A one figure sto su bile izlozene na WCG standu (valjda od xtreme platoa) bile su tri neke troll mage i tauren (mozda gresim) su me prvo zapanjile :) i jos sad kada sam video na blizardovom sajtu da imaju da se qpe , a one na standu mi je rekla riba sto je prodavala da nisu na prodaju :( reko moram da imam mage-a ili warlocka ,undead naravno :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
posmatraci Posted September 12, 2005 Report Share Posted September 12, 2005 Pa najvishe me zanimaju figurice koje nisu sqpe u opste 10$ jedna pa me interesuje da li neko kod nas u ospte ima neku figuricu ili zna de ima da se qpi. A one figure sto su bile izlozene na WCG standu (valjda od xtreme platoa) bile su tri neke troll mage i tauren (mozda gresim) su me prvo zapanjile :) i jos sad kada sam video na blizardovom sajtu da imaju da se qpe , a one na standu mi je rekla riba sto je prodavala da nisu na prodaju :( reko moram da imam mage-a ili warlocka ,undead naravno :P ← Moja super drugarica je dosla pre mesec dana iz Pitsburga, USA i tamo ima jedna velika BLIZZ radnja. Znaci sve ima. Ja sam dobio majicu WAR3 TFT. A pitala me je da li da mi kupuje figure iz WOW-a. Naravno da sam rekao NE!!! Jos mi samo to fali!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Immortalis Posted September 12, 2005 Report Share Posted September 12, 2005 omg, pa shto joj nisi rekao da ti kupi murloka ???? [:(!] Quote This video contains content from Jimmy Kimmel Live, who has decided to block it in your country. [23:47] <manager-> jao dete jao dete :D chickenonaraft.kom Link to comment Share on other sites More sharing options...
posmatraci Posted September 13, 2005 Report Share Posted September 13, 2005 (edited) omg, pa shto joj nisi rekao da ti kupi murloka ???? Edited September 13, 2005 by posmatraci Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
batina Posted September 13, 2005 Report Share Posted September 13, 2005 a oni ce te bledo gledati i cuditi se kako si mogao da igrash to sranje kad oni ( u budutjnosti) razvaljuju neku mnogo dobru high-tech igru ( ono sa VR kapicama i u odelu koje te pecka strujom kad te pogode i gde te pogode :) Quote nema te logike koja ce me zaustaviti Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts