Fillerco Posted September 12, 2005 Report Share Posted September 12, 2005 Znate sta me najvise zanima, kad nekome uplatim preko moje kartice, ostane napomena da ce tog-i-tog u mesecu ponovo biti skinuto odredjeni broj para u zavisnosti od izbora pretplate. I, da ja imam para na cc ono bi skinulo. Jel mogu nekako samo da uplatim tada a da sistem za sledeci mesec jednostavno ne koristi moju karticu? Ovo mi pocelo predstavljati problem jer moram da vodim racuna o deviznom racunu, o datumima kad kome krece pretplata itd itd Pls Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted September 12, 2005 Report Share Posted September 12, 2005 uplatish mu, i chim se aktivira nalog obrishesh podatke. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fillerco Posted September 12, 2005 Author Report Share Posted September 12, 2005 Kako? :| Oni ostanu u sistemu, jel treba da idem na ono "change subscription" pa na "cancel subscription"? Posto nisam upucen a pretpostavljam da je to TO sto meni treba. Nikad nisam smeo to da pritisnem jer sam mislio da ce se time i ukinuti neciji nalog. Jel to resenje koje trazim ili... ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts