dvnityCker Posted September 12, 2005 Report Share Posted September 12, 2005 www.hattrick.org je besplatni online fudbalski menadzer, gde mozete da se prijavite i vodite svoj tim. ja npr vodim tim AngelinaJolie FC i igram u IV Srpsko-crnogorskoj ligi. u nasoj ligi postoji ~2500 timova, ako nekog zanima. sad, u pitanju je menadzer u realnom vremenu, kada se prijavite posle nekih nedelju dana dobijete tim i ligu u kojoj igrate (obicno to bude V liga), sezona traje 14 nedelja, svake subote u 12.45 se igraju mecevi, igraci su random (znaci nema ono vieri, kahn ...) kao menadzer trenirate igrace, kupujete prodajete, namestate taktiku.... stvar je mnogo dobra aj sad pravac www.hattrick.org Quote The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Srle Posted September 14, 2005 Report Share Posted September 14, 2005 www.hattrick.org je besplatni online fudbalski menadzer, gde mozete da se prijavite i vodite svoj tim. ja npr vodim tim AngelinaJolie FC i igram u IV Srpsko-crnogorskoj ligi. u nasoj ligi postoji ~2500 timova, ako nekog zanima. sad, u pitanju je menadzer u realnom vremenu, kada se prijavite posle nekih nedelju dana dobijete tim i ligu u kojoj igrate (obicno to bude V liga), sezona traje 14 nedelja, svake subote u 12.45 se igraju mecevi, igraci su random (znaci nema ono vieri, kahn ...) kao menadzer trenirate igrace, kupujete prodajete, namestate taktiku.... stvar je mnogo dobra aj sad pravac www.hattrick.org ← Igra je odlicna, i ja je igram. Samo sam ja u V. ligi BiH(jebiga nema liga Republike srpske) p0zzzz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
srki Posted September 14, 2005 Report Share Posted September 14, 2005 Ja to igram vec par meseci i pocinje da me smara!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Murinjo Posted March 11, 2006 Report Share Posted March 11, 2006 a ima li neko neki savet za pocetnika , sta da radi na pocetku ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts