Jump to content

gde kupiti u srbiji WOW

copyworld

Recommended Posts

Prosvrljao sam po celom domacem netu i nisam nigde nasao da je kupim do polovine oktobra a takodje sam pokusao da narucim sa Amazon.com i co.uk ali nece da salju u J... srbiju.

Pomozite mi gde da je kupim!!! a da necekam 100 godina

hvala

www.compland.co.yu tu imas da kupis!

Nego, moze li neko da mi kaze u cemu je ovde jeb**i fazon. Kupio sam originalni WoW u Compland-u i drug mi rece da kad je on hteo da kupi da je bilo "2 months free prepaid card included" za 4000 din. Ja, racunajuci na to, porucujem WoW i stize mi sada sa samo 1 mesecom "dzabe" igranja?!? U cemu je zonfa ovde?

Cu, samo jedan besplatan mesec :) Pa sta bi ti, da doguras do lvl 60 a da ne das 1 EUR :)

A i po kojoj logici bi davali 2 meseca, ti u prvih 10 dana vidis dal ti se svidja igrica ili ne. A drug te je posteno slagao, i to 'nako junacki. Bice da je jedan od 3 miliona koliko ljudi igra koji je dobio 2 meseca. Sta znas mozda mu je rodjakovog rodjaka treca rodjaka sa oceve strane pa njene drugarice sin zaposlen u nekom ogranku Blizzarda.

Ja sam wow qpio na WCG-u u sava centru kao i Game Card (inace jedini koji bio tamo ,a pretpostavljam i u Celoj Srbiji :P) i bas sam danas isao sa ortakaom da qpi wow i nasli smo na pocetku knez mihajlove u prodavnici muzickih diskova i jos fazon ortak kaze jel imate wow igru a riba na to "ne" i mi kao a sta je ono u izlogu :P ,aaaaaa nisam vaz razumela :)

Zovnem ja malopre sa posla za nekog druga bas da se raspitam u nebitno kojoj prodavnici i pitam razuminim jezikom za srbe "imate li na lageru igricu vrld of vorkraft?" :) a dobijem odgovor "imamo gospodine igricu, cena je 3999din, ali bih vam preporucila igricu gild vors koja se mnogo vise kupuje jer je jeftinija a nema mesecne obaveze placanja". Sad se ja zapitam sta sam uopste pitao, za wow ili gw :)

Ja opet pitam "da li saljete pouzecem ili moram doci licno da preuzmem igricu?" ona:"gild vors?" ja:"moram se izvinuti, dacete mi vremena da razmislim pa cu vas okrenuti"

To sto napisem vrld of vorkraft i gild vors, upravo tako sam i rekao, onako kako pise :) Sta znam dal ce razumeti. I dalje se pitam dal sam lud i za sta sam ja ustvari pitao a koji sam odgovor dobio :) Nista mi nije jasno