Diego Posted September 4, 2005 Report Share Posted September 4, 2005 Igra u fifa fazonu Seasona je extra uradjena(tipa vlasnik ti kaze npr:nije zadovoljan igrom 2 igraca pa ti u sledecoj utaklmici trebash sa jednim da dash 2 gola(napadacom)a sa krilom da dobijesh ocenu 8 ako to uspesh birash sam igrace koje ocesh da prodash a ako ne onda ta 2 mora da prodash i da dovedesh druga 2) i tako 50 izazova manje vishe razlicitih. Stigao sam do 26 tako da ima josh da se igra... vredi probati igru,ja i ortak isqsni pesovci smo se navukli na igru al bedak sto nema igraone de je instalirano(po meni bolje od fife) neke utakmice ne igrash od nultog minuta nego naprimer gubish sa 2-1,60minut i imash slobodnjak na 20 metara od gola a zadatak ti je da pobedish sa 2 gola prednosti... ako je igrao neko voleo bi da cujem josh neko mishljenje u vezi igre Quote I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
srki Posted September 4, 2005 Report Share Posted September 4, 2005 Igra u fifa fazonu Seasona je extra uradjena(tipa vlasnik ti kaze npr:nije zadovoljan igrom 2 igraca pa ti u sledecoj utaklmici trebash sa jednim da dash 2 gola(napadacom)a sa krilom da dobijesh ocenu 8 ako to uspesh birash sam igrace koje ocesh da prodash a ako ne onda ta 2 mora da prodash i da dovedesh druga 2) i tako 50 izazova manje vishe razlicitih. Stigao sam do 26 tako da ima josh da se igra... vredi probati igru,ja i ortak isqsni pesovci smo se navukli na igru al bedak sto nema igraone de je instalirano(po meni bolje od fife) neke utakmice ne igrash od nultog minuta nego naprimer gubish sa 2-1,60minut i imash slobodnjak na 20 metara od gola a zadatak ti je da pobedish sa 2 gola prednosti... ako je igrao neko voleo bi da cujem josh neko mishljenje u vezi igre ← Moje misljenje : Glupost!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
suba Posted September 5, 2005 Report Share Posted September 5, 2005 takodje...igrao sam predhodne verzije..pravo razocharenje :| Quote EAT MY SHORTS Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ice Q Posted September 7, 2005 Report Share Posted September 7, 2005 Sve sto je u stilu fife je gov#o Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diego Posted September 7, 2005 Author Report Share Posted September 7, 2005 pa drugacije je i zanimljivo...vredi probati Quote I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
srki Posted September 7, 2005 Report Share Posted September 7, 2005 pa drugacije je i zanimljivo...vredi probati ← Nije svima zanimljivo!!! Zavisi kako kome Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
OMSUK Posted September 9, 2005 Report Share Posted September 9, 2005 Koliko su FIFA-like igre postale nepopularne videlo se i sada na WCG-u. FIFA koja je bila oficijelna igra, imala je vise nego duplo manje prijavljenih od PES-a. A i koliko sam ja skapirao Ryzeer-u niko ne moze da pridje. To sam cuo pre turnira, a ispostavilo se tako. U PES-u i onaj najbolji (a takvog nema) moze da izgubi, kao i onaj malo losiji da pobedi. To ti je igra! To sa scenarijima mi se cini kao glupost, jer je iskljucivo za single player mode. Ipak fudbal je, slozicete se samnom, MULTIPLAYER igra. Nije mi jasno da je, posle toliko godina, nekome zanimljivo da "puni" komp. Sve u svemu, nisam pristalica FIFA fudbala i nemam nikakvu zelju da ga instaliram na kompjuter, pa cak i da ima nenormalno zanimljive scenarije. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts