Jump to content

Sta nikada ne biste uradili

I would never...  

102 members have voted

1. 1. I would never...

• Stavio svoju sliku na desktop
      6
    • Vozio pijan
      3
    • Udario devojku
      13
    • Uzeo extasy
      15
    • Bio sam devojkom najboljeg druga
      14
    • Istrcao nag sa parolom na teren usred fudbalske utakmice
      15
    • Koristio MS Internet Explorer :)
      8
    • Mogao bih da uradim sve od ponudjenog
      11
    • Ne bih uradio ni jedno od ponudjenog
      17

Recommended Posts

• Replies 79
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Ima i gorih stvari da uradis ribi. Jednom je neka ne-preterano-fina pripadnica zenskog roda sirila nezgodne price o nezagodnim ljudima.

Sledeci dan sam je odveo u neku praznu ucionicu, objasnio par stvari i rekao "...inace cu ti vezti jajnike za auspuh i takvu te voziti gradom". Plakala je satima kasnije. Ni dan danas mi nije zao zbog toga, iako nisam preterano bezobrazan prema ljudima inace.

I PITTY DA FOO

LoL! I jos malo LoLa! E dobro, sad moze.

Posto ste rekli svoje red je da i ja dam svoj glas.

1) Stavio svoju sliku na desktop.

Ovo ne bih uradio. Cak iako je grupna slika, ja i drugari ili ja i cura. Smatram da je to LAME. Slikama je mesto u albumu ne na desktopu.

2) Vozio pijan.

NIKAD. Ako izadjemo u grad i svi se napijemo onda Yugo 55 neka bude tu gde je a mi hajmo taksijem kuci (ili u hitnu, zavisi). Sutra ujutro po Yuga, trezni ili neka ode neko iz porodice ko zna da vozi.

3) Udario devojku.

Samo ako postoji valjan razlog za to. Dakle ne za svaki moguci razlog nego samo za valjan (a kad je nevaljala po guzi [:D]).

4) Uzeo extasy.

NIKAD. Kada se jednom ozbiljno navuces na droge, izlaz je jedino kovceg a taj izlaz mi se nikako ne dopada. Znam, znam ljudi su se skidali sa droga, neki kazu (Zoki, kaze [:)] ) da je trava (canabis sativa) zdrava, leci ali ja ne zelim da rizikujem. I NE ZELIM nikom da rizikuje. I NE ZELIM nikom da pokusa da rizikuje. Ma jednostavno recite NE DROGAMA.

5) Bio sa devojkom najboljeg druga.

Ne bih je jurio da je kresnem. Ako bi ona htela da se kresne samnom osamario bih je pa nek se ljuti koliko hoce. Ako isprica decku (drugu mom, jeli) da sam je osamario rekao bih mu istinu pa sta bude neka bude. Bolje je izgubiti druga (dobro jeste najbolji ali kad je vec toliko glup...) nego svoju ogresiti dusu.

6) Istrcao nag sa parolom na teren usred fudbalske utakmice.

Smatram da je to glupiranje i moralno srozavanje licnosti. Ali je dobra fora... Ipak ovo ne bih uradio makar mi nudili i pare. J**** pare kad izubis obraz.

7) Koristio MS Internet Explorer

Ovo vec jesam. Kao sto neko vec rece : bio sam mlad, gresio sam. Mada i sad kad neka strana ne radi u Operi ili FireFoxu posegnem za IE.

Tako da ja glasam za nijedno od ponudjenog.