Jump to content

human vs undead na HIGHEST LVL SKILLU

Recommended Posts

http://www.replays.net/bbs/htm_data/167/0508/224629.html

mislim da rep govori i previse ovo je partije po uspesima na eswc-u i acon-u najboljeg humana na svetu pred njega ima i tod protiv JEDNOG od najboljih undedova ali tesko je reci da je medju undedovima to sto je ovaj medju humanima jer pored lucifera ima sweet gostop susiria regin khad madfrog i jos brdo undedova slicnog skill evo vam partija odnosa balansa humana i undeda BEZ LAME uzivajte i kometarisite.....

Ma Pusite Ga KraLjU Vladici Ekekekke :D :P :

http://www.replays.net/bbs/htm_data/167/0508/224629.html

mislim da rep govori i previse ovo je partije po uspesima na eswc-u i acon-u najboljeg humana na svetu pred njega ima i tod protiv JEDNOG od najboljih undedova ali tesko je reci da je medju undedovima to sto je ovaj medju humanima jer pored lucifera ima sweet gostop susiria regin khad madfrog i jos brdo undedova slicnog skill evo vam partija odnosa balansa humana i undeda BEZ LAME uzivajte i kometarisite.....

Vladice sada vec previshe kenjash brate,lucifer je trenutno u zivotnoj formi..................

logo_phpBB.gif

drzim se onoga sto sam napisao sky je jedan od 2 najbolja humana na svetu a lucifer je jedan od 5 najboljih undedova a razbio je ovog jadnicka kao da je odnos najboljeg i midle skill igraca nestu tu nevalja pogledajte i prosudite sami :)

Ma Pusite Ga KraLjU Vladici Ekekekke :D :P :