Vladica Posted August 26, 2005 Report Share Posted August 26, 2005 http://www.replays.net/bbs/htm_data/167/0508/224629.html mislim da rep govori i previse ovo je partije po uspesima na eswc-u i acon-u najboljeg humana na svetu pred njega ima i tod protiv JEDNOG od najboljih undedova ali tesko je reci da je medju undedovima to sto je ovaj medju humanima jer pored lucifera ima sweet gostop susiria regin khad madfrog i jos brdo undedova slicnog skill evo vam partija odnosa balansa humana i undeda BEZ LAME uzivajte i kometarisite..... Quote Ma Pusite Ga KraLjU Vladici Ekekekke :D :P : Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chobo_Freeman Posted August 26, 2005 Report Share Posted August 26, 2005 http://www.replays.net/bbs/htm_data/167/0508/224629.html mislim da rep govori i previse ovo je partije po uspesima na eswc-u i acon-u najboljeg humana na svetu pred njega ima i tod protiv JEDNOG od najboljih undedova ali tesko je reci da je medju undedovima to sto je ovaj medju humanima jer pored lucifera ima sweet gostop susiria regin khad madfrog i jos brdo undedova slicnog skill evo vam partija odnosa balansa humana i undeda BEZ LAME uzivajte i kometarisite..... ← Vladice sada vec previshe kenjash brate,lucifer je trenutno u zivotnoj formi.................. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goga[TT] Posted August 26, 2005 Report Share Posted August 26, 2005 Vladice sada vec previshe kenjash brate,lucifer je trenutno u zivotnoj formi.................. ← A sky je u zivotnoj propasti ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vladica Posted August 26, 2005 Author Report Share Posted August 26, 2005 drzim se onoga sto sam napisao sky je jedan od 2 najbolja humana na svetu a lucifer je jedan od 5 najboljih undedova a razbio je ovog jadnicka kao da je odnos najboljeg i midle skill igraca nestu tu nevalja pogledajte i prosudite sami :) Quote Ma Pusite Ga KraLjU Vladici Ekekekke :D :P : Link to comment Share on other sites More sharing options...
Razorman Posted August 26, 2005 Report Share Posted August 26, 2005 Lucifer je stvarno VRH vrhova postao, kako je samo nabio spirit-a, ono je strasno... decko igra bez greske... btw rep nisam gledao, ali kapiram da je neki mass destro, cim vladica whineuje... Quote retired... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chobo_Freeman Posted August 26, 2005 Report Share Posted August 26, 2005 Vladica:nop cak ctavise nije ni jednog izvadio :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
evil-live Posted August 28, 2005 Report Share Posted August 28, 2005 Vladica:nop cak ctavise nije ni jednog izvadio :) ← ja imam rep vs lucifera na 2 riversu, mk/pala hawk pa tenk/gryphon, vajnovao je. Ovo je pre 2 nedelje mozda bilo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mickeyyy Posted August 28, 2005 Report Share Posted August 28, 2005 daj ga ^^ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeRoX- Posted August 28, 2005 Report Share Posted August 28, 2005 ja imam rep vs lucifera na 2 riversu, mk/pala hawk pa tenk/gryphon, vajnovao je. Ovo je pre 2 nedelje mozda bilo. ← nije to Lucifer ffs,ne igra on na evropi...isto si mislio da je Stop = GoStop...jeste clan TmH ali nije to taj Luciferov je MYM. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts