Jump to content

Taktika

shoosh

Recommended Posts

Koja se custom taktika pokazala najbolje kod vas? Secate se iz poslednje verzije CM-a taktike pure football koja je bila ultimativna i sa 10x slabijom ekipom savijao bi sve redom...Licxno preferiram sledecu taktiku sa dodatnim sxtelovanjima u zavisnosti od igracxa...

________________________FC_ __ FC___FC

__________________^ _________________________^

__________________ | __________AMC ___________ |

__________________ | _________________________ |

_________________AML ______________________ AMR

______________________________ DMC

_________________________DC____DC___DC

_______________________________GK

Edited by shoosh

fml

ma to zavisi od lige npr italijansku igram 442 bez ikakvih crtica,defanzivno,kratke pasove, bez kontranapada. a engleski igram suprotno sa presingom i brzom kretnjom lopte mada sve zavisi od ekipe,ti tu tvoju taktiku mos da koristish sa chelsom sa kojoj mozesh da kupish odgovarajuce igrace a sta da radim npr ja sa parmom...mogu da kupim samo guarrina i mokoenu i da se molim :(

I see by your outfit, that you are a cowboy.

Hm prvu sezonu igram ko cava, ali drugu vec navlacxim igracxe za ovu taktiku koja mi omogucava da igram sa tri sxpica i polusxpicom, a priznacete da ipak su igracxi na ovim pozicijama najatraktivniji za dovodjenje i pracenje, plus dva ofanzivna krila, bekove zabijesx i nemislisx...dmc je bitno da ima veliki determination, kao i amc...centralni sxpic heading&jumping, krila ne smeju da imaju free role, jer se baguju...svaku ekipu mozxesx da prilagodisx taktici minimum nakon jedne sezone, ako ne i pre sa par adekvatnih pojacxanja...

fml

zavisi sve , ranije sam igrao sa jakim i polu jakim ekipama ali sad samo parma,at madrid i nee ekipe iz konferencije.

btw ne igram menager vec 4-5 meseci iz razloga sto me smorio iz razloga sto sa svakom ekipom odigram extra pa me smori

I see by your outfit, that you are a cowboy.

zavisi sve , ranije sam igrao sa jakim i polu jakim ekipama ali sad samo parma,at madrid i nee ekipe iz konferencije.

btw ne igram menager vec 4-5 meseci iz razloga sto me smorio iz razloga sto sa svakom ekipom odigram extra pa me smori

Da ali posle nekog vremena opet se uzxelisx, zar ne?

fml

• 1 month later...