shoosh Posted August 25, 2005 Report Share Posted August 25, 2005 (edited) Koja se custom taktika pokazala najbolje kod vas? Secate se iz poslednje verzije CM-a taktike pure football koja je bila ultimativna i sa 10x slabijom ekipom savijao bi sve redom...Licxno preferiram sledecu taktiku sa dodatnim sxtelovanjima u zavisnosti od igracxa... ________________________FC_ __ FC___FC __________________^ _________________________^ __________________ | __________AMC ___________ | __________________ | _________________________ | __________________ | _________________________ | __________________ | _________________________ | _________________AML ______________________ AMR ______________________________ DMC _________________________DC____DC___DC _______________________________GK Edited August 25, 2005 by shoosh Quote fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diego Posted August 31, 2005 Report Share Posted August 31, 2005 ma to zavisi od lige npr italijansku igram 442 bez ikakvih crtica,defanzivno,kratke pasove, bez kontranapada. a engleski igram suprotno sa presingom i brzom kretnjom lopte mada sve zavisi od ekipe,ti tu tvoju taktiku mos da koristish sa chelsom sa kojoj mozesh da kupish odgovarajuce igrace a sta da radim npr ja sa parmom...mogu da kupim samo guarrina i mokoenu i da se molim :( Quote I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Azdaja Posted August 31, 2005 Report Share Posted August 31, 2005 tacno tako nemam unique taktiku nego je pravim prema onome sto imam od igraca... Quote � by Ivan_ alen je van konkurencije. � by Ignis Dei Alen mora da bude van konkurencije, jer je Macan � by Alen nije bitna strela nego indijanac. Baseball Club Beograd96 Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted September 1, 2005 Author Report Share Posted September 1, 2005 Hm prvu sezonu igram ko cava, ali drugu vec navlacxim igracxe za ovu taktiku koja mi omogucava da igram sa tri sxpica i polusxpicom, a priznacete da ipak su igracxi na ovim pozicijama najatraktivniji za dovodjenje i pracenje, plus dva ofanzivna krila, bekove zabijesx i nemislisx...dmc je bitno da ima veliki determination, kao i amc...centralni sxpic heading&jumping, krila ne smeju da imaju free role, jer se baguju...svaku ekipu mozxesx da prilagodisx taktici minimum nakon jedne sezone, ako ne i pre sa par adekvatnih pojacxanja... Quote fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diego Posted September 2, 2005 Report Share Posted September 2, 2005 zavisi sve , ranije sam igrao sa jakim i polu jakim ekipama ali sad samo parma,at madrid i nee ekipe iz konferencije. btw ne igram menager vec 4-5 meseci iz razloga sto me smorio iz razloga sto sa svakom ekipom odigram extra pa me smori Quote I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted September 3, 2005 Author Report Share Posted September 3, 2005 zavisi sve , ranije sam igrao sa jakim i polu jakim ekipama ali sad samo parma,at madrid i nee ekipe iz konferencije. btw ne igram menager vec 4-5 meseci iz razloga sto me smorio iz razloga sto sa svakom ekipom odigram extra pa me smori ← Da ali posle nekog vremena opet se uzxelisx, zar ne? Quote fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diego Posted October 20, 2005 Report Share Posted October 20, 2005 hehe ne bas u mom slucaju.....obrisao sam ^^ cekam novi pa da opet abusujem Quote I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
srki Posted October 21, 2005 Report Share Posted October 21, 2005 hehe ne bas u mom slucaju.....obrisao sam ^^ cekam novi pa da opet abusujem ← Mudro prijatelju,mudro!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diego Posted October 22, 2005 Report Share Posted October 22, 2005 ^^ izasao je fifa menager ako ikoga zanima(al cisto sumnjam). btw mislim da bi nas menager morao biti malo tezi jer ovako i klinci i bolji igraci mogu da dovedu izbagovane igrace i da ownuju pa nema neke razlike Quote I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts