Musasi Posted August 24, 2005 Report Share Posted August 24, 2005 Uskoro uvodim kablovski net (od ssb-a)... Do malo pre sam se radovao (zbog wowa) , kad ono medjutim! Drug me je obavestio da sa kablovskim netom nemas svoju IP adresu i da to moze da pravi odredjene probleme , npr. da wow ne radi!!(to je informacija) Sta da radim? Ima li neko kablovski od vas? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted August 24, 2005 Report Share Posted August 24, 2005 Koliko ja znam sbb-ovci igraju lepo wow zar ne ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikle Posted August 24, 2005 Report Share Posted August 24, 2005 Koliko ja znam sbb-ovci igraju lepo wow zar ne ? ← Ne brini ja imam 256 k,kod SBB i radi savrseno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
amoskg Posted August 24, 2005 Report Share Posted August 24, 2005 Samo ti je fora da ne uzmes onaj najeftiniji paket,cini mi se da se ozove light(jer sa njim ne mozes da igras on je samo za surf),znaci treba ti minimum home koji je i sasvim dovoljan. I to 128k ti je i vise nego dovoljno. To sto tvoj drug kaze za ip adresu je donekle tacno.Ti neces dobiti(osim ako ne platis puno vise) staticku ip adresu,ali ti ona nije ni potrbna za igranje vec je dovoljna i obicna tj. dinamicka ip adresa. Tako da uzmi home 128k i uzivaj... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Musasi Posted August 24, 2005 Author Report Share Posted August 24, 2005 :)))))))))))))) Hvala!!! Bas lepe vesti :). Bas sam se iznervirao... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts