Mario^^ Posted September 4, 2005 Report Share Posted September 4, 2005 prvo je 1.6, drugo je condition zero.... 0:0:1234567 ← Heh da :) Evo sam ukucao i uspesno mi je snimio... Sad sam provalio koja je fora bila za ICQ, nisam stavio na "javno" :))) Sad sam to promenio i radi :) Btw, za steamid, snimo je ali i dalje mi govori da nemam uslove za ovo drugo, dakle za steamid... Ali pishe i ovo ispod toga : "With at least x team members: 5" Poshto nas je u klanu 6 padaju mi na pamet 2 ideje : 1. Jel treba da nekome od njih promenim status ( fighter, leader, co-leader, orga... ) ili mozda chak i da kikujem jednog ? 2. Da li svi chlanovi moraju da imaju ukucan SteamID ? P.S. Pitam sad ovo, a znam da bih mogao to sam da proverim, u redu ako je to, ali shta ako nije to nego je neshto trece... a nemam koga da pitam, jer ako to ja proverim ti ces da mi zbrishes offline i koga cu onda da smaram ? :))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GcV.Bjeli Posted September 4, 2005 Author Report Share Posted September 4, 2005 2.00 Quote web hosting, web design, web development, internet marketing i SEO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mario^^ Posted September 4, 2005 Report Share Posted September 4, 2005 (edited) 2. ← Ok :) edit : Evo sam sve zavrshio i prijavio se ( konachno :))) ). Evo shta mi je pisalo kad sam zavrshio : "Tvoj zahtev za registraciju je ispunjen. Administratori će proveriti tvoje informacije. Bićeš obavešten emailom kad se izvrši tvoja registracija. Registracija može trajati od nekoliko minuta do nekoliko sati u zavisnosti od trenutka." Dakle, nemoj da bude posle neispravan broj SteamID-a poshto si rekao da to niko kod nas ne gleda :) Savet : Bilo bi lepo kad bi promenili ovo "tvoj" u "Vash", nekako deluje kulturnije :) Edited September 4, 2005 by Mario^^ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GcV.Bjeli Posted September 4, 2005 Author Report Share Posted September 4, 2005 prihvaceno... Quote web hosting, web design, web development, internet marketing i SEO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mario^^ Posted September 4, 2005 Report Share Posted September 4, 2005 prihvaceno... ← yey :) Hvala puno na svemu Bjeli Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts