Jump to content

ESL amater serija

GcV.Bjeli

Recommended Posts

prvo je 1.6, drugo je condition zero....

0:0:1234567

Heh da :)

Evo sam ukucao i uspesno mi je snimio...

Sad sam provalio koja je fora bila za ICQ, nisam stavio na "javno" :))) Sad sam to promenio i radi :)

Btw, za steamid, snimo je ali i dalje mi govori da nemam uslove za ovo drugo, dakle za steamid... Ali pishe i ovo ispod toga :

"With at least x team members: 5"

Poshto nas je u klanu 6 padaju mi na pamet 2 ideje :

1. Jel treba da nekome od njih promenim status ( fighter, leader, co-leader, orga... ) ili mozda chak i da kikujem jednog ?

2. Da li svi chlanovi moraju da imaju ukucan SteamID ?

P.S. Pitam sad ovo, a znam da bih mogao to sam da proverim, u redu ako je to, ali shta ako nije to nego je neshto trece... a nemam koga da pitam, jer ako to ja proverim ti ces da mi zbrishes offline i koga cu onda da smaram ? :)))

• Replies 54
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

2.

Ok :)

edit : Evo sam sve zavrshio i prijavio se ( konachno :))) ).

Evo shta mi je pisalo kad sam zavrshio :

"Tvoj zahtev za registraciju je ispunjen. Administratori će proveriti tvoje informacije. Bićeš obavešten emailom kad se izvrši tvoja registracija. Registracija može trajati od nekoliko minuta do nekoliko sati u zavisnosti od trenutka."

Dakle, nemoj da bude posle neispravan broj SteamID-a poshto si rekao da to niko kod nas ne gleda :)

Savet : Bilo bi lepo kad bi promenili ovo "tvoj" u "Vash", nekako deluje kulturnije :)

Edited by Mario^^