GcV.Bjeli Posted April 26, 2006 Report Share Posted April 26, 2006 pa sumnjam da i kod nas mozes bas da telefoniras kad ti se cefne ? ono meni je to sa jednim pozivom skroz logicno... niko nece da ti uvede tel. liniju u celiju, a nije logicno ni da ne stanes sa lica zemlje :) van toga .. prica je skroz retardirana :)) Quote web hosting, web design, web development, internet marketing i SEO Link to comment Share on other sites More sharing options...
L1nk Posted April 26, 2006 Report Share Posted April 26, 2006 A jel neko od vas slusao ono sa ilijom cvorovicem kao "dobar dan jel tu drug drazic itd pomozite mi da vas ne ubijem bla bla.." ja sam se pisao od smeha Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
E jebes baku Posted April 27, 2006 Report Share Posted April 27, 2006 Znam da ću zvučati kao tupson koji kenja da se baš njemu desila neka urbana legenda, ali ja sam upoznao jednog od likova koji su tvorci najčuvenije telefonske zajebancije na ex-Yu prostorima. Slušao sam Stoleta-Voleta u zimu 2002 u Nišu, u integralnoj verziji na istom kasetofonu na kome je sve i snimano (mada je zajebancija starija od 2002). Najbolje od svega je što 99% ljudi ne zna pozadinu cele priče koja sve čini još urnebesnijim. Stole ima ćerku koju zovu Caca. Ona je bila najpoznatija radodajka Rasinskog okruga, i likovi isprva nisu u opšte ni imali za cilj sirotog Stoleta, nego njegovu ćerkicu droljicu. Međutim, Stole se pokazao kao mnogo zahvalniji materijal od ćerke mu. Stole uglavnom radi u noćnoj smeni i dolazi kući nešto oko četiri - pet, tako da ga u 6 izjutra hvata onaj najslađi san kada ga upravo ekipa i zove. I sad zamislite onda taj pakao kada vas neko svake noći, tj. jutra zove tačno u šest da vam grokće u slušalicu. Inače, zove se Stojan Erić, živi u Velikom Šiljegovcu (selo između Kruševca, Aleksinca i Niša), i telefon mu je........... 037/851-322 ← zbog ljudi kao sto si ti,zajebancije sa stoletom su propale,jer su kacili njegov broj gde god su stigli i sada ga zove i kurta i murta i covek samo spusta slusalicu,a od nedavno je i uveo digitalnu centralu... tako da vise nema zajebavanja... nego izvadi listing www.halohalo.tk za one koji gotive zajebacnije telefonom , savetujem im da poslusaju "rudu" to je ja mislim snimao "pevac narodnih pesama" i "strica" ... moze i "miladin" .. a jedan od najjacih trpanja mi je "aj da pisas" (ima dojaja fora) Quote fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chang Li Posted April 28, 2006 Report Share Posted April 28, 2006 Najbolja je Stoletova osveta, to je koma Quote e svasta Link to comment Share on other sites More sharing options...
E jebes baku Posted April 28, 2006 Report Share Posted April 28, 2006 Najbolja je Stoletova osveta, to je koma ← i to ona verzija "zuca je mislio da je pameta" ili kako se vec zove...to je pocep Quote fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts