< x3m > stepa Posted August 26, 2005 Report Share Posted August 26, 2005 niE roka hejt brate nego sam igrao protiv likova , likovi su imali ceo mech RAVNO 2000 ping , recima DVE HILJADE i tu trazi neki pcw i slicno mdaj.... Quote маракана дал је пуна ил смо само ми, наша ће те песма увек звездо носити, не жалимо наша грла нити дланове, а ти само храбро бори се. http://www.sk-gaming.com/member/stepa-/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roka Posted August 26, 2005 Report Share Posted August 26, 2005 Ma okey Steponi.swe batana napisao sam da stoji sve sto si napisao i ja mogu da s pohvalim sa malte ne istim pingom kao ti ali malo su jaki tvoji postovi nhf znas da si to moj covek :D Quote Glavom kroz zid kao kamikaza, zavrsicu u ustanovi Lazarevic Laza. Kada namirishem cu ja sam maher kao shu, iza ime zvu ujee, lud sam poput Crne Guje, kao Nikola Simic u srcu sam laf Link to comment Share on other sites More sharing options...
aypl Posted August 26, 2005 Author Report Share Posted August 26, 2005 pa pazi mi imamo net kakav imamo ja da mogu kupio bih T1 iste sekunde al ne mogu i ja cs igram for fun a ne pro ... zato sto mi je zanimljivo kad igram ne smaram se a ti mi sve vishe licis na nemce koji te kick ban ako pocnesh da ih vodish ili sl. nemam nista protiv bilo koga od vas ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sale <die bitch> Posted August 26, 2005 Report Share Posted August 26, 2005 owned ! Quote krile/hamla.... GG MOMCI !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
< x3m > stepa Posted August 26, 2005 Report Share Posted August 26, 2005 nisam te ja napao nego znas i sam da jednostavno nemozes da igras ... al dobro nvm pobedio si ;P Quote маракана дал је пуна ил смо само ми, наша ће те песма увек звездо носити, не жалимо наша грла нити дланове, а ти само храбро бори се. http://www.sk-gaming.com/member/stepa-/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts