Chale Posted August 16, 2005 Report Share Posted August 16, 2005 ajde ko prvi nadje link za novi patch (sutra kad izadje naravno) da ga okaci ovde jer ima nas nesrecnika koji ne mozemo da skidamo sa prokletog blizzardovog updatera. fala Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
New Order Footman (NWO) Posted August 16, 2005 Report Share Posted August 16, 2005 O kome patcu je rec o_O??? ← Kapiram da sutra treba da izadje uz novi server i patch 1.7 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chale Posted August 16, 2005 Author Report Share Posted August 16, 2005 da, da, patch je 1.7.0. to verovatno znaci i da ce nocas wow moci da se igra samo do 3. :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
enclave Posted August 16, 2005 Report Share Posted August 16, 2005 nije problem sto necu igrati veceras , ionako nebi igro jer me smara moj lik a i gorim od zelje da igram na novom serveru . Problem je sto cu se sutra ceo dan jebati ako blizz izbaci neki veliki patch jer sam jos uvek na jebenom dial upu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sauron Posted August 16, 2005 Report Share Posted August 16, 2005 Hm...stani malo jeste vi sigurni za taj patch....mislim nesto se nesecam da je blizzard iged izado zvanican notes sa promenama u patchu niti da je bilo test servera za doticni sa obzirom da su neke ipak velike promene u njemu.. Quote Eh...da Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dontouchmycow Posted August 16, 2005 Report Share Posted August 16, 2005 Veruj mi cim su objavili onaj skill paladina , sigurno rade da ga ubace sto brze mogu, kako bi 10-godisnjaci mogli da nastave da igraju sa svojim neunistivim paladinom :( btw ta deca predstavljaju oko 70% wow populacije -.- Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted August 16, 2005 Report Share Posted August 16, 2005 Pa prekini da igras WoW onda, sta se stalno bunite. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dontouchmycow Posted August 16, 2005 Report Share Posted August 16, 2005 Lol exile rado bih ja prestao da mogu :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted August 16, 2005 Report Share Posted August 16, 2005 zhivim u uverenju da vecheras/sutra netje biti novog pecha tj da ce 1.7 tek sledece ili chak za 2 nedelje... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nenadorc Posted August 16, 2005 Report Share Posted August 16, 2005 Nema sigurno patch ako bude sta novo to ce biti test realm.best test realma sigurno nece izaci patch.Tako jedino sto je novo da vas vecina ndam se da prelazite na pravu stranu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Immortalis Posted August 16, 2005 Report Share Posted August 16, 2005 ne verujem da ce sutra, mozda neki hofix, ali 1.7 teshko... Quote This video contains content from Jimmy Kimmel Live, who has decided to block it in your country. [23:47] <manager-> jao dete jao dete :D chickenonaraft.kom Link to comment Share on other sites More sharing options...
StrayderGame Posted August 17, 2005 Report Share Posted August 17, 2005 (edited) Lol exile rado bih ja prestao da mogu :( ← E a znas kako ces da prestanes !?Das meni account i password i to je to ,a na uzgred jbg sta cete kad je paladin tako dobar,nisam ja krvi sto ne mozete da ubijete 10-o godisnjaka nekog sa palom ,i na kraju krajeva da je Pladin klasa 70% karaktera to malo sjutra ,neko je davao ovdje sajt na koma moze da se vidi koja je klasa najzatupljenija a to je Shaman a paladin je 4. ili 5. nisam siguran ispeci pa reci !! ;DD Edited August 17, 2005 by malisha Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ilajd Posted August 18, 2005 Report Share Posted August 18, 2005 E a znas kako ces da prestanes !?Das meni account i password i to je to ,a na uzgred jbg sta cete kad je paladin tako dobar,nisam ja krvi sto ne mozete da ubijete 10-o godisnjaka nekog sa palom ,i na kraju krajeva da je Pladin klasa 70% karaktera to malo sjutra ,neko je davao ovdje sajt na koma moze da se vidi koja je klasa najzatupljenija a to je Shaman a paladin je 4. ili 5. nisam siguran ispeci pa reci !! ;DD ← Patch je 4mb Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts