exile Posted August 16, 2005 Report Share Posted August 16, 2005 Pre jedno 6 godina, od prilike 99' u septembru, naleteo sam na chlanak u svetu kompjutera o nashoj RPG komuni Imperial Star Fleet, koja se bavi cik pogodite cime, Star Wars-om naravno. E sad fazon je to sto se igralo povezano u flot, znaci preko nekog ogromnog RPG sistema u celom svetu, svaki Admiral ima svoju flotu, pilote, i te RPG poene koje kupuje opremu, brodove etc. Mi smo imali 2 broda koliko se secam, Victory i obican Star Destroyer , i secam se da sam bio smeshten na Victory-u, ne secam se kako se zove. Elem dobijali smo unapredjenja, nove brodove, tako sto smo radili misije koje smo dobijali u mail-u, i fazon je bilo sto na primer GM-ovi urade misiju za tadasnju popularnu igru X-wing vs TIE-fighter , i mi to odradimo i posaljemo rezultate na net, i dobijemo poene, kupujemo novu opremu bla bla. Skroz je kul to bilo, ali sam posle odredjenog vremena jednostavno prestao, a stigao sam do Capt. china, i cak sam svoj squadron vodio, skroz je kul bilo. Flotu je vodio nash lik koji je ziveo u Brazilu valjda, Beli se potpisivao. Je l' neko ikada naletao na ove likove ranije, tj. tada, ili u skorije vreme ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts