Silencer Posted August 16, 2005 Report Share Posted August 16, 2005 Ma mislim da je sledece zaboravio sam na kom serveru sam napravio lika :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nenadorc Posted August 16, 2005 Report Share Posted August 16, 2005 Juce ujutro moj brat igra wow.oko pola jedanaest ja dolazim online.on me pita sto sam tako rano ustao vece pre sam igrao MC i ostao do kasna.Ja ne odgovaram,on me pozove u sobu ja ne odgovaram ode u sobu ja nisam tu spavam a online sam.Probudi me,ja se logujem nema mi lika.Svi likovi su tu samo mi nema shamana.Ja kontaktiram GM kad pogledam ja sam online.Kad javlja se <GM>Ari:Izvinjavam se ja sam uzeo tvog lika prijavio si problem da nemozes da udjes u DM.ladno je prebacio lika na svoj acc.ja sam sa dva lika sam mog acc bio 15 minuta online.tih petnaest minuta mi se izvinjavao 10 puta.kao trebao me je kontaktirati ingame.E to je ispala ,a ja i dalje ne mogu u Dm,ali dobro priest iz gilda ne moze u MC.:))) Da mi je bio blizu neznam kako bi zavrsilo.Juce mi je lepo poceo dan.Uzeo sam screen razgovora sa Gm i kako se izvinjava. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kemp. Posted August 16, 2005 Report Share Posted August 16, 2005 Juce je bilo do jaja dan ;) nas rouge nasao drugu quel serrar knjigu za 7 dana ;))) Quote Ko laze taj i krade ko krade ima cokolade Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sauron Posted August 16, 2005 Report Share Posted August 16, 2005 (edited) Ladno ti zabo lika... haha... ko zna sta se desava sa nasim likovima kad smo offline....ono jednog dana ces da dodjes i vidis da ti nema pola itema, fazon falilo nekom gm-u za set Edited August 16, 2005 by Sauron Quote Eh...da Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts