H2B.PhoBoS Posted August 11, 2005 Report Share Posted August 11, 2005 Da li zna neko za ovu igru na comp i igra li se uopste ako se igra zna li neko za ovaj yu gi online sto je izasao i gde mogu da kupim Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted August 11, 2005 Report Share Posted August 11, 2005 (edited) Moj ortak se zalepio za tu igru igra 5 dana , ne izlalzi iz kuce , online je igra i na accountu mozes da odigrash 10 partija besplatno posle cega moras da platis , ali ne moze da se plati iz nase zemlje koliko mi je rekao... Mada mislim i da imash da kupish ovako na CD-u... Edited August 11, 2005 by Longleyy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
H2B.PhoBoS Posted August 13, 2005 Author Report Share Posted August 13, 2005 Moj ortak se zalepio za tu igru igra 5 dana , ne izlalzi iz kuce , online je igra i na accountu mozes da odigrash 10 partija besplatno posle cega moras da platis , ali ne moze da se plati iz nase zemlje koliko mi je rekao... Mada mislim i da imash da kupish ovako na CD-u... ← oki a kako se placa pitaj ga pls pa mi javi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted August 15, 2005 Report Share Posted August 15, 2005 Pa on kaze da NE moze da se plati iz nase zemlje, tako da pravi stalno novi acc... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
H2B.PhoBoS Posted August 15, 2005 Author Report Share Posted August 15, 2005 Pa on kaze da NE moze da se plati iz nase zemlje, tako da pravi stalno novi acc... ← E do .............. Oki nema veze steta za tako dobru igru Probaj da igras videces bas je cool Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted August 15, 2005 Report Share Posted August 15, 2005 Crtani je dojajan , i igru sam probao , ali sam ostao u ubedjenju da su to tako dobro mogli da odrade.Tipa da vidis to bojno polje da se monstrumi stvaraju , da vidish njihove napade , ovako mi je ko da igram solitare :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
~Z!~ Posted August 28, 2005 Report Share Posted August 28, 2005 E ja sam to igrao jedno deset dana bez prestanka i onda mi je dosadilo jer stalno imam isti spil karata,i sranje sto iz nase zemlje ne moze da se plati.(cak ni visom),ali imas yugi igrice za single player Quote Jednostavno,il se rodis s'tim il ne. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest account 5 Posted October 8, 2005 Report Share Posted October 8, 2005 Miki pozdrav brate,sta ima novo kod tebe !!! Upravo citam tvoj topic,ne mogu da verujem da igras ovo "sranje",odluci se ili War Craft ili Yu Gi Oh.......najbolje je da pocnes pishpiljika :)))))))))) Nemoj mi zamerit salim se malo !!! Poz.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest account 5 Posted October 8, 2005 Report Share Posted October 8, 2005 Miki pogledaj kod Draleta on je imao Yu Gi Oh,ili se meni ucinilo !!! Pitaj Harisa Hota,on ce ti sigurno dobaviti Yu Gi Oh. Poz..... GOSU !!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted October 21, 2005 Report Share Posted October 21, 2005 Yugi je strasno zarazna igra ali cim je ne igras jedno 2 dana odmah nemas pojma shto si je uopste igrao :) Ja sam je igrao jedno dve nedelje pre mora... najbolji deo igre je kada i ti i protivnik imate jake karte... i onda krece rokanje totalno... razbijanje do zadnjeg! :) Quote Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lu.X.oR Posted October 29, 2005 Report Share Posted October 29, 2005 A kako i gde moze da se uopste nabavi ta igrica ? Ja prvi put cujem da ima za PC znam za crtani film (j*** kevu) i za neke karte,ali nemam pojma za ovo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted October 30, 2005 Report Share Posted October 30, 2005 A kako i gde moze da se uopste nabavi ta igrica ? Ja prvi put cujem da ima za PC znam za crtani film (j*** kevu) i za neke karte,ali nemam pojma za ovo. ← pa moras da se raspitas, inache na pc-u je mnogo bolje nego kada igras kartama... Quote Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DontFear Posted December 16, 2005 Report Share Posted December 16, 2005 Evo vam link moj brat to gotivi da igra ... http://www.kidzworld.com/site/p5607.htm Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted December 17, 2005 Report Share Posted December 17, 2005 (edited) Ma ljudi uzmimte kupite ovaj TCG Izvori Magije,shto sau sad upravo izashle neverovatno koliko je dobra igra,nasha mitologija,na srpskom su,ilustracije su fantastichne....sve.Idite na Izvori Magije ako vas zanima da saznate vishe Edited December 17, 2005 by SavKe Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted December 20, 2005 Report Share Posted December 20, 2005 Ma ljudi uzmimte kupite ovaj TCG Izvori Magije,shto sau sad upravo izashle neverovatno koliko je dobra igra,nasha mitologija,na srpskom su,ilustracije su fantastichne....sve.Idite na Izvori Magije ako vas zanima da saznate vishe ← znaci karte su u fazonu "babaroga", "vrishtavac", "gromovnik" itd. Jevtina kopija Magic: The Gathering-a, slike su super, ali pravila su ostala ista :) Quote Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted December 20, 2005 Report Share Posted December 20, 2005 Mogao si da shvatish malo ironije u svemu shto sam rekao,mada i pored toga ipak je pohvalno,shto neko to uopshte radi kod nas,ma koliko kopirao MtG :),a i jedno bitno pravilo je izmenjeno:nema landova,vec svaka karta moze da pretstavlja izvor mane,i zbog ovog se mnogi slazu da je igra bolja nego li MtG,ako naravno izuzmemo cinjenicu da su pravila zapravo 90% c/p MtG-a :) Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
aLi[c]E Posted January 18, 2006 Report Share Posted January 18, 2006 Ma Yu Gi OH ownuje zvaka pobeda ti donosi nove karte tako da ti se spil menja a takodje svako tvoja pobeda unapredjuje protivnika tako dok ne skupim neki veci kes za bustere za Izvore magija igracu Yu Gi OH keke!!! mislim Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Play * Planetar Posted February 2, 2006 Report Share Posted February 2, 2006 sve je to bilo lepo ali nisam mogao da se ne ismejem kao chovek(ako se chovekom mogu nazvati?) i produzilo mi je garant 15 godina zivota!!! Izvori magije najjacha karta : Besna Smrt,Crvena Ala,Diverzantski odred,elektrafikacija itd. itd. smeshno jeste ali je i igrivo.... yu gi oh je ok..mada ne bi davao deci ispod 15 godina da igraju... shto bi rekla baba :Svi mi postajemo sektashi samo nismo ni svesni!!! Quote "Ni kurve me ne vole" Da li sanjash da te plodi Bekam!? Link to comment Share on other sites More sharing options...
CLICK<CLACK<CLOCK Posted February 22, 2006 Report Share Posted February 22, 2006 Igrao sam ja Yugia i Johy the passion i najacai sam! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trans-Lucky Posted February 24, 2006 Report Share Posted February 24, 2006 Igrao sam ja Yugia i Johy the passion i najacai sam! Smarash brate. Quote Svenevideći Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts