Bewrek Posted September 19, 2005 Report Share Posted September 19, 2005 Da stvarno ljudi, aj postujte dobre setove. Ja u principu cuvam sve set iteme koje nadjem, pa posle gubim vreme i to kachim na likove da vidim sta koji daju od bonusa... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
adwarf Posted September 22, 2005 Report Share Posted September 22, 2005 E ovako, neki koje sam ja nasao: -za melee Night Shadow's nije los samo nemam ceo -za ranged sam jedno vreme nosio Eternal Grace, ali kasnije je los, mada za raged nisam do sada nasao bolji set -za nature Thena je dobar set (takodje nemam ceo) i upravo sam nasao amulet iz Circle of Four seta, koje je ocigledno extra. Daje na nature skill, na ineligenciju, manu i nature magic damage E sad, mene interesuje da li je iko nasao stvar iz misterious seta? Ja imam Misterious Bucket kapu, tj limenu kantu koja daje +10% to look like a Fool :), +40 Belligerance (???) i +20% Chance to find magic item . Ima li neko nesto drugo i gde se nalazi? I jos jedno pitanje, naime pomoc oko Viperclaw questa iz II Acta, gde da trazim delove i gde je agarrus tomb u kome se nalazi Mace of Agarrus Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekarman Posted September 23, 2005 Report Share Posted September 23, 2005 Redom: Misterious set se sastoji iz: Misterious Bucket - nalazi se u podzemnoj prostoriji gde je Arinth the Mad Misterious Book - kad dodjes u zadnji grad,imas side quest da skupis sve knjige koje imaju Vol.[broj] u opisu,pricaj 2 puta kada skupis knjige sa NPC-em Misterious Amulet - nalazi se u kovcegu u sobi koju otvaras kljucem koji dobijes kada predjes "Amanlu Arena" sidequest Misterious Stone - dobijas ga automatski kada ubijes "???" neprijatalja koji se pojavljuje svremena na vreme. E tu nije kraj,ima jos da se radi sa tim ali necu da kvarim. Viperclaw delovi se mogu naci na mapi tokom same igre,najverovatnije si i naisao na njih.E sad mozes i da ih kupis kod trgovca ili dobijes od neprijatelja. Quote Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
adwarf Posted September 25, 2005 Report Share Posted September 25, 2005 Kako da dobijem Aman'lu Arena quest? I jel istina da mi treba neki unajmeljeni lik iz amanlua da bih zavrsio taj quest sa knjigama. Kako sam cuo ona treba da stane na precurke koje stoje u krugu, istina? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekarman Posted September 26, 2005 Report Share Posted September 26, 2005 !!!!SPOILER!!!! BRE!!!!!! Quote Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
adwarf Posted September 29, 2005 Report Share Posted September 29, 2005 (edited) sry Edited September 29, 2005 by adwarf Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts