RaveN Posted August 9, 2005 Report Share Posted August 9, 2005 (ako se to njemu moze nazvati uvredom) priceless Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Twister Posted August 9, 2005 Report Share Posted August 9, 2005 Zasto ti stalno solish pamet ljudima!nije h8 ali jednostavno si smorio ← Shto jes jes... stvarno je i meni pocheo da ide na kurac.... sve on neshto pametuje... postuje sve neke "ultra-pametne" postove a ni sam ne zna koliko ne zna ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
yuoperater Posted August 9, 2005 Report Share Posted August 9, 2005 a ni sam ne zna koliko ne zna ! Prvi koji me je zasmejao danas ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
yuoperater Posted August 9, 2005 Report Share Posted August 9, 2005 a ni sam ne zna koliko ne zna ! Prvi koji me je zasmejao danas ;) Sry za 2 posta zabagovao mi komp(Pentium -1) :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
riddium Posted August 9, 2005 Report Share Posted August 9, 2005 ocigledno je da si ovde tek neko kratko vreme tako da dok ne naucis ko je kakav etc. bolje se suzdrzi od komentara na neciji racun.... btw. watch zna zasto ga cimam i "vredjam"(ako se to njemu moze nazvati uvredom) :) ← Nemam user mnogo dugo ali pre toga sam stalno citao postove tako da znam ko je kakav i izvini legija ako je bolje da se suzdrzim komentara :PP A ocigledno i nisam jedini koji tako misli Quote In a city you must fight to survive, he sold tortillas on the corner and the mob wanted him. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roka Posted August 9, 2005 Report Share Posted August 9, 2005 (edited) Ma jok sweeper je bash ok dechko kao i sva druga deca koja su imala traume kad su bili klinci :P, mada topic nema veze sa sweeperom tako da h ha Inace trailer je sasvim ok odradjen jeste da je muzika za intro i da je mogla neka jacha ekipa a ne ovako mislim nije u redu prema momcima iz Uzica (malo je glupo zar ne, jer sam siguran kako se momci osecaju). Pozdrav svima i bratji iz Uzica HANIBALE batana ne daj se, ti si bre mnogo bolji od pola ovih, i naravno p0z za woonoo Wanda :D Edited August 9, 2005 by Roka Quote Glavom kroz zid kao kamikaza, zavrsicu u ustanovi Lazarevic Laza. Kada namirishem cu ja sam maher kao shu, iza ime zvu ujee, lud sam poput Crne Guje, kao Nikola Simic u srcu sam laf Link to comment Share on other sites More sharing options...
watch:. Posted August 10, 2005 Author Report Share Posted August 10, 2005 sad ljudi jbg "zao mi" tih likova iz uzica ali sad te smo demoe imali trenutno pa smo iz njih stavili fragove :/ Quote Ma necu ni da trosim reci na jajare i funjare i na sve ove cave sto iza ledja su se sunjale Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ajvan Posted August 10, 2005 Report Share Posted August 10, 2005 e pa momci nece da moze, da se skine, isto error jbg necu ga ni videti pa onda necu ni da kometarisem Znajuci mog drugara Staljina (nas najbolji kriticar) verujem da nije toliko los, ali ja ipak komentarisem dou.:) Trudite se mozda i zaradite nesto. :)))) Quote ------------- Cube Computers & Comunications Site soon...!!! ------------------ Visit www.cuberacunari.com ------------------------ Link to comment Share on other sites More sharing options...
travar Posted August 10, 2005 Report Share Posted August 10, 2005 nije lose Quote ...alkohol je nocas moja precica do raja... Link to comment Share on other sites More sharing options...
< x3m > stepa Posted August 10, 2005 Report Share Posted August 10, 2005 ne mogu da nadjem topic o hitoutu ali bih hteo nesto da kazem : staljo i ekipa svaka vam cast kako ste dobro odradili neverujem stvarno svaka cast Quote маракана дал је пуна ил смо само ми, наша ће те песма увек звездо носити, не жалимо наша грла нити дланове, а ти само храбро бори се. http://www.sk-gaming.com/member/stepa-/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sale <die bitch> Posted August 10, 2005 Report Share Posted August 10, 2005 ^misli na hitout Quote krile/hamla.... GG MOMCI !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roka Posted August 11, 2005 Report Share Posted August 11, 2005 Ma ok watch ponavljam trailer je ok, i respect za to sto si rekao za momke iz Uzica. Pozdrav svima i ponavljam korektno sto se tice ekipe unrivaled :D Quote Glavom kroz zid kao kamikaza, zavrsicu u ustanovi Lazarevic Laza. Kada namirishem cu ja sam maher kao shu, iza ime zvu ujee, lud sam poput Crne Guje, kao Nikola Simic u srcu sam laf Link to comment Share on other sites More sharing options...
suba Posted August 11, 2005 Report Share Posted August 11, 2005 dobar trailer respekt :) Quote EAT MY SHORTS Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gun_!3ts Posted August 14, 2005 Report Share Posted August 14, 2005 ql nije loshe za pocetak Quote ------------------ Tajna je u oblachicu !!! Glade Micro-spray Link to comment Share on other sites More sharing options...
watch:. Posted August 15, 2005 Author Report Share Posted August 15, 2005 hvala devojke Quote Ma necu ni da trosim reci na jajare i funjare i na sve ove cave sto iza ledja su se sunjale Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts