Sajro Posted August 7, 2005 Report Share Posted August 7, 2005 isto pitanje kao i na "horda, ali ne na dunemaulu" topiku, gde pored dunemaula ima domatjih ljudi koji igraju alijansu? shto se tiche shadow moona, koliko chesto chekate na ulaz, da li nas i dalje ima dosta srba na tom serveru i da li postoji josh uvek dragonkin ili neki srpski (ili srpsko-internacionalni) guild? dragonmaw, da li neko sa foruma igra tamo? jel ima chekanja za ulazak? hvala unapred. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Immortalis Posted August 7, 2005 Report Share Posted August 7, 2005 nema cekanja, mada je high pop server. Quote This video contains content from Jimmy Kimmel Live, who has decided to block it in your country. [23:47] <manager-> jao dete jao dete :D chickenonaraft.kom Link to comment Share on other sites More sharing options...
batina Posted August 7, 2005 Report Share Posted August 7, 2005 po SM i dalje sheta Dragonkin, a jest malo highpop server i zna nekad da se cheka i do 30min. Quote nema te logike koja ce me zaustaviti Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sauron Posted August 7, 2005 Report Share Posted August 7, 2005 Igrao sam ja,sad skoro, par danan na Dragonmaw-u i nisam imao problema sa ulaskom Quote Eh...da Link to comment Share on other sites More sharing options...
amoskg Posted August 8, 2005 Report Share Posted August 8, 2005 Shadowmoon se ceka uvece po 10-15 min otprilike. Dragonkin i dalje postoji naravno...Dodji cyro da se igramo /w simiskus Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elyuk Posted August 9, 2005 Report Share Posted August 9, 2005 SM > all DragonKin > all :) sever od 8 pa cak i ranije je uvek prepunjen do nekih 12 ali cini mi se da tu ima najvise sprpskih igracha Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted August 9, 2005 Author Report Share Posted August 9, 2005 btw na dunemaulu ima gomila skandinavaca, mislim da cela wow komuna iz finske igra na tom serveru i hordu i alijansu.. kako je na shadow moonu, odakle je neka da kazemo vetjina koja igra? po warcraftrealmsu u hordi najvetji guild je onaj collov, a to su chesi jel? kako je u alijansi? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
amoskg Posted August 9, 2005 Report Share Posted August 9, 2005 Uff ludnica,skandinavaca pun qrac( svedjana najvise),danaca isto kolko oces, ima i rusa, ceha i slovaka, a bogami ni ja nisam imao pojma kolko nasih ljudi ima. Ima sigurno jedno 100+ kom. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sabijach- Posted August 24, 2005 Report Share Posted August 24, 2005 cyro najaci horde guild na sm ti je Uden LO tu sam nashao jednog tauren shaman lvl 60 sav u epicima warlord lik me napakovao za 2 minuta fajta takav skill sam pokazao :))) nego dodji kao alijansa /w sabijach upadnesh u gildu 100 lvl-a 60 :PPp ako zelish healer warlock tako nesto im treba samo nemoj biti rogue :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts