Goga[TT] Posted August 3, 2005 Report Share Posted August 3, 2005 (edited) desk screenshot Da se nezbunite imam 2 monitora ( valjda ce te skontati koji je koji) sve gore ikonice rade kao animaciju kada predjete preko njih, ono "online" treperi ( kada mi radi inet) kada ne radi naravno treperi "offline" Samo zelim da cujem komentare... Edited August 3, 2005 by Goga[TT] Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted August 3, 2005 Report Share Posted August 3, 2005 (edited) ,Aug 3 2005, 05:45]desk screenshot Da se nezbunite imam 2 monitora ( valjda ce te skontati koji je koji) sve gore ikonice rade kao animaciju kada predjete preko njih, ono "online" treperi ( kada mi radi inet) kada ne radi naravno treperi "offline" Samo zelim da cujem komentare... ← Izvini gogo molim te sto postojimo, mi, mortalan narod. :) Inace play list ti suxa, a sto se tice desktopa, podseca me na nikitu i te fazone, sa gomilom svetlecih i bespotrebnih stvari, samo da bi izgledalo, sta ja znam, mozda 1337 ili kako vech. inace, ne zelish da vidish moju onlajn listu na msn-u :), a kamoli offline xD. Edited August 3, 2005 by spo(ghost) Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goga[TT] Posted August 3, 2005 Author Report Share Posted August 3, 2005 hmm u winampu je ucitano sve shto imam na hdd-u brat gledao neshto, kao shto vidish winamp uopshte nije svirao :P, tako da to ja ne bih nazvao playlista za slusanje Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted August 3, 2005 Report Share Posted August 3, 2005 hmm u winampu je ucitano sve shto imam na hdd-u brat gledao neshto, kao shto vidish winamp uopshte nije svirao :P, tako da to ja ne bih nazvao playlista za slusanje ← ma zezam te bre ;D Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted August 3, 2005 Report Share Posted August 3, 2005 Btw Gogo, nije Impossible is nothing, nego Nothing is impossible? ...Nije losh desktop, i playlista je dobra... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ActiveX Posted August 3, 2005 Report Share Posted August 3, 2005 I like it! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted August 3, 2005 Report Share Posted August 3, 2005 alo zato na msn-u chatujesh sa nekim pro menadzherom :D 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mare Posted August 3, 2005 Report Share Posted August 3, 2005 hmm koja je to thema?: P [13:00] <GM`JessicaBiel> neko drzi blokce sa pikovima i banovima a neko sa kevama [23:11] <srs[razer]Baja> ne volim da me neko gleda [23:11] <srs[razer]Baja> dok jebem [01:40] <@Xeo|Baja> ko da ti ja kazem pitaj mareta kako mu cale suri odbojku [01:40] <@Xeo|Baja> i on ti kaze moj cale nema ruke Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted August 3, 2005 Report Share Posted August 3, 2005 konvertuj u jpg, okači na imageshack, pa možda i pogledam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goga[TT] Posted August 3, 2005 Author Report Share Posted August 3, 2005 konvertuj u jpg, okači na imageshack, pa mo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goga[TT] Posted August 3, 2005 Author Report Share Posted August 3, 2005 alo zato na msn-u chatujesh sa nekim pro menadzherom :D ← Pa dobro Highl1 jesmo rekli da necemo nikome unapred odavati tajne oko mog transfera? Link to comment Share on other sites More sharing options...
el.Sendador Posted August 3, 2005 Report Share Posted August 3, 2005 ma ovo je goga stavo da bi se pohvalio inace koga interesuje njegov desk I am the centre of this universe.The wind of time is blowing through me,and it's all moving relative to me, it's all a figment of my mind in a world that I've designed. I'm charged with cosmic energy. Has the world gone mad or is it me? I am the creator of this universe,and all that it was meant to be,so that we might learn to see.This foolishness that lives in us and stupidity that we must suss ! How to banish from our minds,if you call this living I must be blind.Ma ja sam puko! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mare Posted August 4, 2005 Report Share Posted August 4, 2005 hmm koja je to thema?: P ← khm i dalje cekam prokleti odgovor... koristis windowblinds ili ? [13:00] <GM`JessicaBiel> neko drzi blokce sa pikovima i banovima a neko sa kevama [23:11] <srs[razer]Baja> ne volim da me neko gleda [23:11] <srs[razer]Baja> dok jebem [01:40] <@Xeo|Baja> ko da ti ja kazem pitaj mareta kako mu cale suri odbojku [01:40] <@Xeo|Baja> i on ti kaze moj cale nema ruke Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted August 4, 2005 Report Share Posted August 4, 2005 (edited) Ims BRE temu na kelebrzama o desk shotovima. Ne vidim poentu da ti si sada drugaciji od ostalih pa ti otvaras 2 posebne nove teme sa c/p testom jednu u war3 forumu (e alo u war3 forumu?!?!?) a drugu na kelebrezama. I pri tom nisi ni sliku okacio kako treba???? Starsno... PS: Ako ti nesto nije jasno javi se na PM. Edited August 4, 2005 by Stator Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts