Jump to content

Dobri dagger i 1h sword dropovi,gde?

Rakija

Recommended Posts

znaci strasno 49 lvl rogue i ne mogu da se odlepim od black menace-a.Menjao sam raznorazne maceve ali dagger nisam vec 10 lvl-a.Sad mi je vec problem jer pravim mali dps i imam problema sa ubijanjem kripova visih lvl-a.Ljudi mi kazu idi u instance i nacices dobar ali djoka.

Sm-ovde sam isao dok sam bio 39-42 i jedini dagger je hypnotic dager koji je shit.

Uldaman-ovde nema ama bas nista za mene par dobrih shoulder-a ali najvise plate i cloth.Oruzije -truba

ZF-ovde samo dobijam dobar xp a predmeti krs i dalje.Lepe sekire i oklopi za druide i shamane.plate? naravno svuda

Maraudon -jos nisam isao ali se nesto bojim da cu i tamo da se ladim.

I jedino ostaje sunken Temple u kome sam bio jednom i odsrafili su me od batina jer je prosek tamo 53+.Tamo sam cuo da ima dobar dagger da se nadje ali treba tamo preziveti .tako da bi vas molio da mi preporucite neka mesta gde ima nekih dagger ili 1h sword dropova da se skinem vise sa 10 lvl -a nize opreme

@pimpin'

ma jok nego imam dosta ortaka koji igraju hordu pa znam da im je milina kad

odu u ZF,pogotovu shamani i huteri.

Hteo bih da naglasim da insistiram na dagger-u vise jer sam ambush/backstab build napravio a dagger je osnova za to.fist weapon je ok ali bolje mi je u off hand neki mac.bas sam sada kupio hanzo sword na aukciji(kill bill) i oratk mi ga je enchantovao sa chill efektom.Cim dobijem 50lvl bice lepo ,mac je inace 36.5dps 1.50 speed.Ali dagger je jos uvek problem :(

ako imash dagger spec bolje je off hand dagger shto brzi (naravno imash 5% crit na dagger?)

i main hand dagger sporiji

u maraudonu odradi bossa Lord Vyletongue (dropuje lep main hand dagger)

srecno...

[eidt] ma i da si horda.. treba mozga da bi ti oprema nechemu sluzila

ja sam juche ubio warriora lvl60 (chovek ima epic mount itd.)

a ja sam lvl54 bio (sad 55)

ochigledno je retard mada sam ga gouge backstab jedno 2-3 puta

pa blind i backstab (steta shto nisam imao flash powdera da ga ambushujem ili tako neshto da iskombinujem)

al sam ga ubio u svakom sluchaju

Edited by pimpin`

uvek moze bolje...