Kole Posted July 22, 2005 Report Share Posted July 22, 2005 Zanchi od skora farmujem dosta u Winterfall Villageu...frostsaber reputacija...i generalno ne diram hordashe koji isto dodju da farmuju ko zna sta ili da rade High Chief kvest...ono groblje je nz 25 sec odatle... ali! kada me neko backstabuje ja najvishe volim da radim sledece: vrnem se, prichekam da zavrshi borbu u kojoj je trenutno ali i da ima u blizini jedno 4 sponovana furbolga..i ondak ga napadnem i udjem u furbolge =o) u odsudnom trenutku kada je on na 20ak% (mada ni ja nisam tada nesto bolji) ja FDujem (ili poginem ;o)) i pustim furbolge da ga ubiju...u chemu je vic? vic je u tome da je on na meni prvi put uzeo 1HK a ja njemu kad ovo ponovim nekoliko puta uzmem preko 50% durability na svoj ekvipovanoj opremi pa nek se dechko opravlja ;oP serves him right for iterupting my obsessive-compulsive frostsaber trainer reputation farming... ..oh dear...i said that out loud? =oP elem, imate li vi nesto sto je po vashem mishljenju boje nego da samo "vratite HK"? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Immortalis Posted July 22, 2005 Report Share Posted July 22, 2005 necesh valjda da jashesh onog roze tigra :))), pa zashto ljudi vole da se muce .. Ja sam uradio quest 4 puta i batalio, treba puno vremena, izracunao sam 10 ingame dana, jedini razlog da to radish je ako farmujesh u winterspringu pa usput mozesh da radish quest. Bolji nacin , hmm, gank 5 dana dok se ne disconectuje. Ja sam tako radio , ti me vishe ne diraju, cak shto vishe beze od mene, nije sad neshto da sam ja baja ili tako neshto, jednostavno znaju koliko sam tvrdoglav i do koje mere mogu da idem dok im nevratim , oko za oko :) . A i nije ti losha ta ideja da on crkne od krepova, ali veruj mi oko toga se on ne nervira, vecina ce cak misliti da je pobedila shto je uzela taj jedan hk :) . Nishta nije dovoljno dobro dok im ne skinesh smeshak sa lica :) Quote This video contains content from Jimmy Kimmel Live, who has decided to block it in your country. [23:47] <manager-> jao dete jao dete :D chickenonaraft.kom Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted July 22, 2005 Report Share Posted July 22, 2005 Ja ranije nisam dirao hordu, tipa shetam ja i radim svoj kvest, i vidim nekog hordasha i samo mu mahnem onako usput, i TACNO ZNAM sta ce da se desi, on me tek onda provali, i onako stane, pa krene da ide u nazad, i tacno znam da se premislja da me ubije ili ne.... To su u sustini oni koji su veci lvl od mene, malo veci, oni manji me ne diraju naravno, cak i da je jedan lvl ispod, nece da me pipne. Ali sad ih jurim bas zbog tog razloga, ne interesuje me kako zasto gde i sta on radi, cim ga vidim bem kevu zato sto je 90% hordasha krembili (ima nashih izuzetaka, naravno) i ono oni su u fazonu "shoot on sight"... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GriM ReapeR Posted July 22, 2005 Report Share Posted July 22, 2005 @Kole: Uf svidja mi se....licno da sam ja ta zrtva mnogo vise bi bolelo 50% dura loss i rogovi nego neki gubitak u duelu ili slicno.....jeste da je kurvinski malo al kad je vec piglu pa ne zna za huntere i FD onda shishaj ovcu za to i sluze.... Inace ja uvek kad naidjem na drugare iz suprotnog tabora uglavnom ih provociram ^^ /laugh, /tickle, /taunt i /chicken za one koji beze i tako to....Pa onda kad se bijem koristim isto te emotove sa dodatkom /silly i cesto /bye kad je protivnik spreman za ghost mode ^^ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pimpin` Posted July 22, 2005 Report Share Posted July 22, 2005 (edited) onaj ko ne zna za FD a dospeo je u winterspring je kompletni ako ne i totalni idiot kad ga vidish daj mu da bira... glava ili stomak ajde biraj momak eksajl koji ti je ono nick na serveru... Edited July 22, 2005 by pimpin` Quote uvek moze bolje... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sauron Posted July 23, 2005 Report Share Posted July 23, 2005 Hehe nije to losa ideja...moram da pokusam moze li se tako nesto uraditi sa mind controlom :) Quote Eh...da Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts