Jump to content

Dali addonovi usporavaju vezu

Imba.janqca

Recommended Posts

ma ja sam ceo cosmos obrisao, gomila nepotrebnih stvari, pre sam stavljao i onaj titan panel, to je josh nepotrebnije. UI packs nisu za mene, volim ja po mome , totalno customized i da znam shta je za shta. Pazite npr ovo, Addon u cosmosu se zove pizza , a description shta je kaze "tastes as good as it sounds , ili tako neshto.

Edited by Immortalis

This video contains content from Jimmy Kimmel Live, who has decided to block it in your country.

[23:47] <manager-> jao dete jao dete :D

chickenonaraft.kom

cooldown count je dobar, a to da vidish preko celog ekrana da li si missovao ili ne, je preterano, bolje upali combat log i gledaj shta se deshava. Da, all in one inventory je dobar, barem izgleda tako, samo mi jedna stvar nije jasna, ako ti sve torbe izgledaju kao jedna i ti nadjesh novu i vecu torbu, kako onda da ispraznish jednu i zamenish ??? :)))

This video contains content from Jimmy Kimmel Live, who has decided to block it in your country.

[23:47] <manager-> jao dete jao dete :D

chickenonaraft.kom

Pa otvoris normalan inventar ispraznis i zamenis a onda se vratis da koristis all in one ;)

A sto se tice addonova ja definitivno moram da pregledam onaj insomniax i izbacim pola stvari koje ne koristim, al me nesto strasno mrzi da to uradim :)

Edited by Sauron

Eh...da