ch1zra Posted July 16, 2005 Report Share Posted July 16, 2005 da li neko zna u kom fajlu Heroes cuva slike heroja, tj portrete ?? posto, ako se zna, onda je moguce i editovati ih. aj plz ) Quote Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wulfgar Posted July 16, 2005 Report Share Posted July 16, 2005 Nemoj da mu kazete. Znajuci chizru, verovatno hoce da ubaci sliku svoje ribe ili tako neshto. Quote Vulfi sam kroji svoju odecu od kozhe ubijenih protivnika. Pr0 wifebeaters know. Never give up. Never give in. Link to comment Share on other sites More sharing options...
inkognito Posted July 16, 2005 Report Share Posted July 16, 2005 Nemoj da mu kazete. Znajuci chizru, verovatno hoce da ubaci sliku svoje ribe ili tako neshto. ← Ja sam jednom ubacio svog kera ali to je bilo u dvojci,malo procesljaj po data file-u. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted July 17, 2005 Author Report Share Posted July 17, 2005 @ wulfi sevaj :P ma ne.. nego ima mnogo ql slike u WoG kampanji... a ti portreti ne mogu da se izaberu ovako.. pa reko da se malo iscimam, da naprawim mog Thanta na opasno :) Quote Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wulfgar Posted July 17, 2005 Report Share Posted July 17, 2005 Jel' zna riba da joj tepash "Thanto"? Quote Vulfi sam kroji svoju odecu od kozhe ubijenih protivnika. Pr0 wifebeaters know. Never give up. Never give in. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Azdaja Posted July 17, 2005 Report Share Posted July 17, 2005 muahaha sandro the necros je inace moj omiljeni lik :) Quote � by Ivan_ alen je van konkurencije. � by Ignis Dei Alen mora da bude van konkurencije, jer je Macan � by Alen nije bitna strela nego indijanac. Baseball Club Beograd96 Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted July 17, 2005 Report Share Posted July 17, 2005 Kakva je to WoG kampanja, moze neko da mi objasni ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GOd Posted July 17, 2005 Report Share Posted July 17, 2005 pa skupili se braca rusi i napraavili mod za heroje koji se zove wog i napravili kampanju za taj mod evo ti domaci link sa objashnjenjem http://prometheus.org.yu/pipermail/pht_gam...rch/000320.html Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted July 19, 2005 Author Report Share Posted July 19, 2005 ok, sve je to fino.. al meni jos niko nije odgovorio :)) btw, ovaj lik pominje neki portret kreator.. o_O ? Quote Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts