nkin Posted July 15, 2005 Report Share Posted July 15, 2005 Ja sam Warrior 55lvl i imam frku sa pristom!!! Sve ostalo mogu da prebijem ali popa ne mogu. Ako neki Warrior moze da mi da savet kako prebiti popa, ili je to nemoguce. Obicno ovako biva: charge berzerker mod berzerker vrisak(daje imunost na strah) udri kolji udri skinem ja pogani stit zabodem ga jednom, imunoist na fir nestane i on zavristi..... trcim ja po livadi on me puni magijama... intercept, udri kolji udri i kukavac mi vec skinuo skoro 4k helta dok sam ga ja zabo mozda 3 puta..... Hvala na savetima unapred... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pimpin` Posted July 15, 2005 Report Share Posted July 15, 2005 ne znam za warriora... al rogue moze da ga zakolje laganica... mislim da je za warriora glavna fora protiv spellcastera shield bash.. probaj Quote uvek moze bolje... Link to comment Share on other sites More sharing options...
amoskg Posted July 15, 2005 Report Share Posted July 15, 2005 Ma tesko war priesta 1 na 1, naravno ako ste isti lvl i znate da igrate. Priest je zajeban do jaja. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted July 16, 2005 Report Share Posted July 16, 2005 Ne moze shield bash zato sto je pristov fear instant ... PS: zanima me samo kako ti to lako protiv druida ? :P Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
pimpin` Posted July 16, 2005 Report Share Posted July 16, 2005 pa nije fear jedina magija kod priesta... Quote uvek moze bolje... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted July 16, 2005 Report Share Posted July 16, 2005 Pa nije ali isto tako shield bash smesno kratko silencuje .... Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Immortalis Posted July 16, 2005 Report Share Posted July 16, 2005 naravno ako koristish shield i oh wep u duelu protiv maga shto moze samo budala, stha ce mu armor , da ga zasthiti od spelova :)))). Zamena za shield bash je pulmel, ali protiv popa ne funkcionishe, kad pop baci onaj shield , imun je na dmg, i na pulmel, tako da warr stalno ispushi po tom pitanju. Quote This video contains content from Jimmy Kimmel Live, who has decided to block it in your country. [23:47] <manager-> jao dete jao dete :D chickenonaraft.kom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts