inkognito Posted July 15, 2005 Report Share Posted July 15, 2005 Znam da cete mi se smejati ali takav sam... Elem bese jednom jedna igra zvala se gta2 pogled od gore i opet jebeni dejavu... Sad kako ja to mogu da pikam na XP nije mi jasno skidah ja pacteve sa neta medjutim nema leba trazi original(ja hvala Bogu i Svetom Iliji imam piratski) El neko ima taj original evo platicu ili zna gde ima,i jos nesto nemojte one gluposti tipa pogledaj u Platou,znaci bez tih ne sigurnih reklama. A ako neko zna kako da mi sljaka nek ovako nek ostavi objanesnjenje. Hvala Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VEGE Posted July 15, 2005 Report Share Posted July 15, 2005 Probaj da namestis compatibility sa drugim OS-om. Desni klik na GTA2 ikonicu, pa ces se snaci vec... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
inkognito Posted July 15, 2005 Author Report Share Posted July 15, 2005 nece mamu li mu imas li nekih drugih ideja (o Boze sta sam zgresio?) (glas sa neba:"znas ti vrlo dobro!!!!"-))))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts