Musasi Posted July 13, 2005 Report Share Posted July 13, 2005 ... zanima me sta mislite o toj klasi i koje talente preporucujete(sta je za pvp i tako)... kog ljubimca da budzim? hv Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Inorog Posted July 13, 2005 Report Share Posted July 13, 2005 nashao si pravi trenutak da pitash :D chekaj da vidimo promene u novom patchu pa cemo da vidimo. dosadashnje iskustvo : dosadan nije ,svi pets imaju svoje potrebe i mosesh sve da ih budzish, pogotvou ako se odluchish da cepash demonology talente u svakom sluchaju odluchi se za jedno i to cepaj do kraja pa se onda na LVL 60 respecuj i isprobavaj druge stvari ako hocesh, sve tri talent strane su igrive, stim da cesh na affiction bio vishe safe, dok chesh na shadow dmg destruction nabijat i po Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Musasi Posted July 14, 2005 Author Report Share Posted July 14, 2005 debilu? ccc igram sa UD vesticom tj. na strani horde... nerviram se ,sve magije mi se svidjaju... mislim nema losih ,a sve tri grane ne mogu da se izuce... hvala na pomoci u svakom slucaju... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Immortal Feanor Posted July 16, 2005 Report Share Posted July 16, 2005 Jao bre Marko, shto si glup!!! Gnom warrior hahahahaha. Ne vidish ni kad te zazaju, neverovatan si . E i reci Andreju da mi nareze muziku, znace on sta. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GriM ReapeR Posted July 16, 2005 Report Share Posted July 16, 2005 Samo se vi zezajte ja svaki put kad udjem u BG a tamo Lixxy.....female gnome warrior sa roze kosom.....misliiiiim..... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted July 18, 2005 Report Share Posted July 18, 2005 zakon :) Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts