Jump to content

Recommended Posts

imate na www.sk-gaming.com files pa rep pack :) mrzi me link da trazim pogledajte fatc vs spell na turtle partiju :) kako je fatc izmicrovao godlike ali dzabe vidi se da nema igre i nezna taktike i ispusio je :) znaci zaista dosta dobrih partija u ovom drugom peku :)

jebo mater ako ovaj regin.khad :) nebude bio uzeo ovaj turnir ili bar bude bio top3 i ovaj creolopus ce daleko dogurati :)

Edited by Vladica

Ma Pusite Ga KraLjU Vladici Ekekekke :D :P :

http://www.sk-gaming.com/file/4050

link za rep pack 2... ;p

a sto se tice Creolophus-a...tesko da ce otici dalje za sada od tri odigrane je dobio samo jednu i od njih 6 u grupi on je 5i ..sa jednim bodom

ha i famozni grubby je izgubio od FoV-a...2:1 dobre partije..

a fury nastavlja da jebe sve prvi je za sada...dobio je sve 3

Open your mind...think Open Source

...the lips of the righteous teach many, but fools die for want of wisdom... - Robert Nesta Marley -

Creo je stvarno ubica i cudi kako nije mogao bolje za sada.jos uvek ima sanse.

Verovali ili ne od FoVa sam ocekivao ovako nesto jer je savio Grubbyja na inCup turu sa lagom.

ReiGn[KHAN] vladice...ne svidja mi se iako dobro igra.

FaTC vezba ali ne dovoljno.Ima acc FrustratedFoots na Azerothu,to je onaj sto mi je Vlad rekao(tu i tamo) :)).Ko ce da zna ako ne Vlad pro-gamers friend :D

brate antoan zidari mi je do jaja ortak on mi nije rekao za taj acc sve sto znam je koliko vi iz onog repa kad je lik rekao da je FaTC e sad reign zabada bas jako svidjalo ti se ili ne decko igra prebrutalno i cudi me sto nije usao u neki evropski klan do sad mada mozda i nezeli....fatc decko ima uber micro pogledajte samo pocetak on i spell na turtle savrsen micro dzabe kad nezna posle sta da radi :) i spusi ;) mada je na lt-u otresao spella mada nije neki ozbiljniji favorit na turniru po meni reign moze da dogura top3 laganica

Ma Pusite Ga KraLjU Vladici Ekekekke :D :P :

fatc cist umetnik do j.........

I am the centre of this universe.The wind of time is blowing through me,and it's all moving relative to me, it's all a figment of my mind in a world that I've designed. I'm charged with cosmic energy. Has the world gone mad or is it me? I am the creator of this universe,and all that it was meant to be,so that we might learn to see.This foolishness that lives in us and stupidity that we must suss ! How to banish from our minds,if you call this living I must be blind.Ma ja sam puko!