Guru) Posted July 2, 2005 Report Share Posted July 2, 2005 Cao ja se trenutno nalazim u Vancuveru inasao sam wow za 50 dolara to je kao 35 eura i sad me interesuje jel mogu ja to da kupim i igram na evropi id kartica imam mastercard i 2 vise ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted July 2, 2005 Report Share Posted July 2, 2005 Ne, mislim da samo mozes americhku verziju da igras posto si u kanadi... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Immortalis Posted July 2, 2005 Report Share Posted July 2, 2005 ima neka kombinacija da poshaljesh blizzu zahtev da ti konvertuje key, al to dugo traje. Takodje key nesme da bude upotrebljen za kreiranje acc-a pre nego shto ga poshaljesh blizzu Quote This video contains content from Jimmy Kimmel Live, who has decided to block it in your country. [23:47] <manager-> jao dete jao dete :D chickenonaraft.kom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted July 2, 2005 Report Share Posted July 2, 2005 (edited) exile cuti ako ne znash ;) Guru, sve zavisi od toga da li je cd key za americhki ili evropski server, znachi to cesh morati da proverish od ovih shto ti prodaju. Imash masu sajtova koji prodaju EU wow key, pa mozhesh online da naruchish... To sa konvertovanjem key-a zaboravi, jer moj ortak koji igra US wow je hteo da prebaci na EU da bi igrali zajedno, i nisu mu dali... Edited July 2, 2005 by Sa1Nt Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MorbidPagan Posted July 2, 2005 Report Share Posted July 2, 2005 Za razliku od tvog ortaka, pola igraca u Aurumu su poslali Blizzu mail, i konvertirali US u EU key, tako da, i to je opcija. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted July 2, 2005 Report Share Posted July 2, 2005 Ako slozish neku srceparajutju prichu mozda ti i konvertuju! ;) Inache proveri kod prodavca da li je to US key ili EU key. U svakom sluchaju nije problem do same igre vetj do tog Key-a. Kada jednom napravish account taj account je zapetjatjen za igranje ili na EU ili na US serverima. Ne mozesh nikako sa istim acc-om da igrash na oba servera. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MorbidPagan Posted July 2, 2005 Report Share Posted July 2, 2005 Ma nema potrebe kad su mogli 15 (samo iz naseg guilda) da konvertuju mogu i vise. :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts