Rakija Posted June 29, 2005 Report Share Posted June 29, 2005 Zanima me kako se zovu nasi guildovi koji su u hordi i na kojim su serverima.Takodje me zanimaju questovi i lokacije kroz koje horda prolazi.neki ljudi mi govore da je sa hordom mnogo teze igrati ali mi ne govore razloge.I za kraj koja je po vama klasa jaca paladin ili shaman? i zbog cega ljudi smatraju da su to uber klase?ja igram elfa rogue-a vec duze vreme tako da nemam nikakvih iskustva sa igranjem horde pa mi znacilo da mi objasnite ovih par stvari jer bi hteo da imam i jednog lika u hordi. Hvala unapred Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted June 29, 2005 Report Share Posted June 29, 2005 Na Dunemaul-u imash veliki domatji guild pod nazivom The Retards, oko 70 chlanova. Za vishe informacija cimni Lowrence-a ingame! ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MorbidPagan Posted July 2, 2005 Report Share Posted July 2, 2005 Jaci je shaman, naravno :D Igram hordu moram hvaliti nase decke. Paladina ce nerfnuti brzo, nadam se, mada na nasem serveru alijansa ionako nema veze sta radi (no offence). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted July 3, 2005 Report Share Posted July 3, 2005 Ja bi licno nerfovao shamane pre nego paladine al dobro .... ako bi nerfovali i jedne i druge druid bi bio imba klasa :) Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
tibor2 Posted July 3, 2005 Report Share Posted July 3, 2005 da da da to prica lik koji ima druidski set.... isti kurac kao da nemas nista >_<.... jel istina da te pokid'o muadib? Quote brandstack.com/users/portfolio/logos/gligorov \\ behance.net/gligorov 99designs.com/people/gligorov \\ twitter.com/MarkoGligorov \\ upstack.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
MorbidPagan Posted July 3, 2005 Report Share Posted July 3, 2005 Da, mogu obe klase dobiti nerf, stvarno su jake, shamani dobro biju, a paladini beze uokolo... Ko nije citao ovaj journal, neka to uradi :DD http://www.worldofwar.net/journals/index.php?id=1188 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts